Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 14. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Küllap võtavad maad nostalgilised meeleolud. Võid tunda soovi külastada lapsepõlvekodu või suhelda vanema põlvkonna sugulastega. Väldi täna tugevat füüsilist pingutust!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oskad ühendada meeldiva ja kasuliku. Aeg sobib aktiivseks puhkuseks, kindlasti tuleks võimalikult palju viibida värskes õhus, isegi juhul, kui ilmaolud pole kõige paremad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võta aeg maha, naudi meeldivat seltskonda ja võimalust pisut laiselda. Töömõtted tõrju peast välja, pigem mõlguta tulevikuplaane. Kujutle, kuidas end tunned, kui oled need teostanud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid end üsnagi väsinuna tunda. Ära ürita liiga tubli olla ning edasi rahmeldada, kohustusi saab veidike edasi lükata. Tegele sellega, et iseend paremasse tasakaalu saada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Selleks, et nädalavahetusest rõõmu tunda, ei pea tingimata ette võtma kulukat seiklust. Mõnedki põnevad tegevused on täitsa tasuta! Ka lastele tasuks säästlikkust õpetada.

Neitsi
23. august – 22. september

Et oma tulevikku edasiviivalt kujundada, tuleb tunda ka minevikku. Kohtu inimestega, kellega sul on ühiseid südantsoojendavaid mälestusi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea päev loominguliseks eneseväljenduseks. Sul on emotsioone, mida ei tohi endasse suruda, vaid tasub loomingusse valada. Päev võib tuua võimaluse rahalise kasu lõikamiseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Päikese ja Pluuto sekstiil annab jõudu ning soovi elu paremuse suunas muuta. Tegele enesearendamisega, otsi infot, mida sul edasiminekuks vaja läheb.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ilmselt on väsimus suur ja vajad aega oma jõuvarude taastamiseks. Ära pelgalt viisakusest küllakutseid vastu võta. Vajalikke rahaasju ära aga edasi lükka.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap tekib võimalusi olla tähelepanu keskpunktis. Väljendad oma seisukohti jõuliselt, teised hindavad sind kui tarka ja autoriteetset isikut. Suudad end vajadusel maksma panna.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pidutsemiseks ja pillerkaaritamiseks üsnagi sobiv aeg. Ometi ei tasu loota, et kõik täpselt sinu tahtmist mööda sujub. Päevas võib olla omajagu nostalgiat.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Meeleolu võib olla küllaltki heitlik. Armsate inimestega koos olemine toob nii meeldivaid kui ka ärritavaid emotsioone. Tähtis on julgus tunnetest rääkida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Tänu Päikese ja Pluuto sekstiilile on sul algaval eluaastal jõudu ja otsustavust küllaga. Muudatusi sa ei karda, haarad julgelt ohjad enda kätte, arendad ennast ning oled valmis õppima. Õnnestub korrigeerida oma eluviise, harjumused tervislikumaks muuta. Isiklikes suhetes valitsevad romantilised meeleolud.