Jason Momoa ja Lisa BonetFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
11. november 2020, 16:00

„Troonide mängu“ näitleja pere jäi pärast tegelaskuju surma nälga

USA näitleja Jason Momoa lõi "Troonide mängu" esimesel hooajal laineid Khal Drogona, ent kui tema tegelaskuju tapeti, vireles Momoa töötuses ja tema pere nälja piiril.

Momoal on Lenny Kravitzi eksabikaasa Lisa Bonet'ga ("The Cosby Show") kaks last: tütar Lola Ioalani (13) ja poeg Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha (11). Näitleja tunnistab InStyle'i intervjuus, et ei suutnud peret enam toita, kui Drogo 2011. aastal "Troonide mängus" ära tapeti.

Jason tegi küll väikese sutsaka teise hooaja meenutusstseenis, kuid kui "Troonide mäng" tõusis ülemaailmseks hitiks, vireles tema kaks aastat töötuna. 2014 lavastas ta filmi "Road to Paloma", milles mängis ise kaasa. Järgnes üürikeseks jäänud telesari "Red Road", siis aga karjääri päästev peaosa "Aquamanis", mis tõi maailmas sisse üle 1,1 miljardi dollari ning tegi Jasonist ühe rentaablima näitleja Hollywoodis. 

"Pärast "Troonide mängu" olime näljas," kinnitab Jason intervjuus. "Ma ei leidnud tööd. On väga raske, kui sul on väikesed lapsed ja sa oled kõrvuni võlgades."