Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
11. november 2020, 06:28

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 11. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Praegune vaimne ja füüsiline vorm sõltub suuresti sellest, kui palju ja kui hästi sa sel aastal puhata jõudnud oled. Kui sa suvel pikka puhkust võtnud pole, annab väsimus tunda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hoia jalad kindlalt maas. Ära lase muudatustel, üllatustel ja tundel, et maailmas on palju niisugust, mida sina mõjutada ei suuda, end rivist välja lüüa.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Küllap oled heas tujus ja naudid väga teiste inimeste seltskonda. Armuasjus võib vedada. Elu nautides ära aga unusta, et sul on ka kohustusi!

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Asjad ei pruugi su plaanide kohaselt kulgeda, pead suutma toime tulla ootamatute muutustega. Tempo on kiire, sul ei jää aega selleks, et vajalikul määral süveneda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled küll hakkamist täis, kuid suure tõenäosusega võid teha valearvestusi. Eriti ettevaatlik tuleb olla juhul, kui tegemist on ühisvaradega seotud küsimustega.

Neitsi
23. august – 22. september

Aeg ei sobi minevikuprobleemide lahendamiseks või arvete õiendamiseks inimesega, kellega oled riidu läinud. Võta rahulikult, ela tänases päevas.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Satud õigel ajal õigesse kohta ning jääd silma vahvatele inimestele. Ent ettevaatust, kui keegi kolleegidest peaks sind ihara pilguga vaatama – afäär töökohal toob ilmselt sekeldusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sul on usalduslikud suhted pereliikmetega ning nad sind ettevõtmistes toetavad, läheb hästi. Kui sul on salavaenlasi, ole ettevaatlik – nad on ehk avastanud su nõrga koha.

Ambur
22. november – 21. detsember

Saladused võivad ilmsiks tulla ja mõjutada su suhteid lähedaste inimestega. Olukorda aitab parandada ausus ja avameelsus ning tunnistamine, et sa pole alati eksimatu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ole oma igapäevastes tegevustes hoolikas, sea olulisimaks pere ja koduste suhete hoidmine. Ära tee oma elus järske muudatusi, hoidu ka riskantsetest rahalistest tehingutest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Paljugi võib nüüd muutuda, ent sa ei saa muudatusi juhtida. Võib tekkida ebakindel tunne. Et end kindlamini tunda, hoia lähedaste ja sõprade ligi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sõpradega rahaasjade ajamine on riskantne. Võimalik, et saate ühistest eesmärkidest erinevalt aru, asjad ei ole piisaval määral selgeks räägitud ja seetõttu tekib lahkhelisid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uus eluaasta tuleb mitmekülgne. On aegu, mil pead tugevale töömurdmisele keskenduma, ent on ka lõbusaid perioode. Töö edeneb palju paremini, kui saad aru vajadusest vahepeal aeg maha võtta ning elu nautida. Suhtlemine toob meeldivaid emotsioone, võimalik on uue armusuhte tekkimine.