GenkaFoto: Martin Ahven
Inimesed
10. november 2020, 22:13

Räppar Genka: kui sa oled räppar, siis oled väga suure egoga inimene

"Duubli" saates olid külas räpparid Genka ja Metsakutsu, kes avaldasid just loo nimega "Hammustatud sõõrik". Metsakutsu debüütalbumist on möödas kümme aastat ning selle tähistamiseks tegigi ta loo koos Genkaga. Omal ajal oli just Genka see, kes Metsakutsu reele aitas. 

Eestis on hakatud räppi kui žanri alles nüüd rohkem hindama. Igal pool mujal maailmas on see juba ammu tavaline. "Mina arvan, et räppmuusika on kooskõlas kõige muuga siin riigis, et asjad ei jõuagi Ida-Euroopasse nii kiiresti" selgitab Metsakutsu, miks räpp Eestis alles nüüd nii populaarseks saanud on.

Räpiga käib kaasas ka teatud ärplemine. Ka Metsakutsu tunnistab, et on ärpleja. "Kui sa oled räppar, siis oled väga suure egoga inimene. Teisest küljest see ikka mõnikord võib kätte maksta. Räpparid kipuvad kiirsti solvuma ning asjadest valesti aru saama," tõdes Genka.

Genka sõnul tahavad populaarseks saanud asjadest kõik osa saada, mistõttu on ka Eesti räpimaailmas viimastel aastatel palju nii-öelda süldiversioone tekkinud. "Ma olen hetkel Eesti muusikamaastikul ja räpis sellises positsioonis, et ma ei saa nimesid nimetada," jääb Genka tagasihoidlikuks.

Vaata täispikka intervjuud videoloost.