Kate Moss ja krahv Nikolai von Bismarck Foto: VIDA PRESS
Inimesed
10. november 2020, 15:50

Supermodell Kate Moss on noore kallimaga kihlunud?

Kate Mossi sõrmes särav smaragd- ja briljantsõrmus viib mõtted kihlusele. 46aastane supermodell kinnitas ajalehele The Telegraph, et see on tõesti tema aadlisoost kallima Nikolai von Bismarcki kingitus.

Moss ja kuulsa Saksa kantsleri Otto von Bismarcki järeltulija (33) on koos olnud viis aastat. Kate küll eitab kihlumist, kuid kinnitab, et uhke vintage-sõrmus annab märku nende suhte tõsidusest. "Mulle tundub, et kui oled kord juba abielus olnud, tundub see sõrm natuke tühi. See on kingitus stiilis "ma käin sinuga ja mul on sõrm väga tühi, nii et kingi mulle sõrmus"."

Mossil ei tarvitsenud krahvitiitliga fotograafi juveeliärisse pikalt meelitada. "Mulle meeldib Nikolaiga ehteid ostmas käia - talle meeldib see. Mõned mehed lihtsalt naudivad ehete kinkimist sama palju kui meie nende saamist."

Mossil on seljataga abielu The Killsi rokkari Jamie Hince'iga. Varasemast kooselust Jefferson Hackiga on Kate'il 18aastane tütar Lila. "Kui ma Lila ilmale tõin, kinkis Jefferson mulle üleni tillukeste briljantidega kaetud sõrmuse. See on imeilus, annan selle kunagi Lilale."