Phil Collins ja tema kolmas eksabikaasa Orianne CeveyFoto: VIDA PRESS
Inimesed
10. november 2020, 09:50

KISMA KISUB KOLEDAKS: eksnaine väidab, et Collins on impotent ega pese ennast (3)

Phil Collinsi (69) kolmas eksabikaasa Orianne Cevey (46) on nende kohtuvõitluse käigus lasknud käiku karmid võtted – ta kuulutab, et Genesise staar on impotentne ega pesnud nende kooselu jooksul kuude kaupa.

Briti muusik ja tema südame vallutanud noor Šveitsi tõlk abiellusid 1999 ning lahutasid ametlikult 2008. Collins maksis Orianne’ile 33 miljonit eurot. Neil on kaks poega vanuses 19 ja 15.  Mõne eesta eest tärkas armuleek taas ning eksabikaasad kolisid kokku. Collins lubas Orianne’iga lausa uuesti abielluda. Tänavu suvel aga naitus Orianne Phili teadmata hoopis teise mehega, ent keeldus Collinsi uhkest Miami häärberist välja kolimast. Nüüdseks on kohtus saavutatud siiski kokkulepe, et Cevey – uue nimega Orianne Bates – ja tema uus noor mees Thomas Bates (alumisel fotol) vabastavad villa jaanuari keskpaigaks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are so happy together and Choupy loves Tom!

A post shared by Orianne Collins (@ocjewelryusa) on

Orianne kuulutab sotsiaalmeedias oma uuest armastusest kõigile, kuid ajakirja People valdusse sattunud kohtudokumentides nõuab eksmehelt endiselt Florida häärberi müügirahast poolt endale, kuigi nad polnud kooselu ajal abielus. Naine väidab, et Collins lakkas ühel hetkel duši all käimast ja ka hambaid pesemast, sattus sõltuvusse antidepressantidest ning muutus ligi aastaks nii vaimselt kui füüsiliselt vägivaldseks. Muusiku advokaadid eitavad seda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Bates

A post shared by Orianne Collins (@ocjewelryusa) on

„Philipi hais muutus nii lämmatavaks, et temast sai erak, kes keeldus ühegi inimesega silmast silma suhtlemast,“ väidetakse kohtudokumentides. „Seetõttu ei jäänud Orianne’il muud üle kui temast distantseeruda.“

Veel väidab Cevey, et Collins muutus suguvõimetuks ning keeldus hingetuge pakkumast nii nende poegadele Nicholasele ja Matthew’le kui ka Orianne’ile. 

Collinsi advokaadid nimetavad Cevey väiteid ebaolulisteks ja häbematuteks. Selliste süüdistuste eesmärk olevat muusikut šantažeerida.