"Puuduta mind" - Ruth Pukman; Sirje Presnal; Anu Saagim
Puuduta mind
13. november 2020, 14:50

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist 

„PUUDUTA MIND“ 159. SAADE | Nõid Ruth Pukman räägib jubeda loo surnud vanaemast, kes juhtis naise peidetud vihjeni peeglis

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on nõid, energiatöö õpetaja ja kanaldaja Ruth Pukman.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT

Ruth räägib meile oma jubeda loo, kuidas tumedad jõud tahtsid teda enda poolele meelitada, aga tema valis valguse tee. Surnud vanaemast, kes juhtis naise peidetud raamatuni peeglis. Lugemiseks mõeldud kohad olid tähistatud vereplekkidega. Ja alles siis õudsad asjad algasid. Lisaks rääkis Ruth, et keldrites tegeldakse musta maagiaga. Seda tehakse isegi kirikus. Naine ei pelga palajastamast ka konkreetseid kohti. 

Vaata videot!

"Puuduta mind" - Ruth Pukman Foto: Erki Pärnaku

Ruth, mis on sinu elu ülesanne?

Minu ülesanne on õpetada inimkonnale läbi kõrgema teadvuse, kuidas tulla toime oma elu keeruliste õppetundidega. Viin läbi erinevaid motivatsioonikoolitusi. Samuti koolitusi nendele, kes soovivad arendada oma sensitiivseid võimeid. Minu töö põhimõte on armastuse läbi teadvuse arendamine valguse energias. Tahan näidata inimestele spirituaalse maailma kasutamise saladusi, mida universum on mulle õpetanud.

Olen inimene, kes ei karda eksida ja kukkuda, vaid võtan valu oma elus kui uut teadmist ja kogemust, mille olen oma peenkeha tasandile suutnud salvestada. Meie keha omandab rohkem läbi peenkeha kogemuse tasandi, kui teadvuse tasandi.

Millega täpsemalt tegeled?

Terve oma teadliku elu olen otsinud vastuseid sealt, kuhu inimsilm ei ulatu. Nimetame seda spirituaalseks maailmaks. Olen teinud ära suure töö uurides ja õppides sügavamaid teadmisi maailmas, kus saavad kokku teadlikkus, tarkus ja hingeline rännak. Olen aastaid põhjalikult uurinud ja analüüsinud maagia erinevaid liike ning spirituaalseid teadmisi ja tehnikaid. Oma töös kasutan eelkõige kõige iidsemaid ja vanemaid teadvusi, saladusi, tehnikaid ning kannan need tänapäeva, et aidata inimkonnal oma elu suunata sinna, kuhu nad seda soovivad juhtida.

Selles maailmas ei ole ruumi hinnangutele. Seal ei mõisteta kohut, vaid seal eksisteerib tingimusteta ja emotsioonide vaba armastuse ruum ehk mõistmine igal tasandil.

Täna olen ka inimeste jaoks loonud võimalused näha  ja kogeda seda maailma. Olen  tegelenud energiatöö, maagia ja nõidustehnikate õpetamise ja praktikaga üle kümne aasta ning mul on olnud au kohtuda tuhandete imekaunite hingedega, kes on otsustanud hakata elama suuremas armastuses, vabastada end vanadest piiravatest uskumustest ja võtta vastutus oma elu eest. Igal hingel on rääkida oma ainulaadne lugu.

Minu eesmärk on äratada inimeste piiramatu potentsiaal ja aidata parandada nende elukvaliteeti. Valguse Inglite meeskond pakub personaalset kasvu, teadlikku arengut ja erinevaid metafüüsilisi hariduse programme. Me töötame meele, keha ja vaimu ühendamise nimel, et arendada igaühe sünnipäraseid võimeid.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT

"Puuduta mind" - Ruth Pukman; Anu Saagim Foto: Erki Pärnaku