Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
9. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 10. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Välja võib ilmuda selline tegelane, kelle juba ammu maha kandnud oled, ja sinu vastu äkitselt suurt huvi üles näidata. See loob elevust, aga ajab ka segadusse.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sul tekib võimalus veeta aega värskes õhus, ära mitte hakkagi kõrvale põiklema, vaid tunne olukorrast rõõmu. Võid sattuda uude seltskonda, mis avab sinu jaoks uusi uksi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Üritad teha midagi sellist, mis su suhte uuele tasandile viiks. On selline palavikuline tunne, et midagi tuleb kohe ette võtta, muidu on asi mõttetu. Proovi natuke rahuneda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Millal on tähtsamad isiklikud, millal aga tööalased huvid? Võimalik, et kellelegi su väga lähedastest inimestest ei meeldi, et liiga palju tööle pühendud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled teiste inimeste lausutud sõnade suhtes üllatavalt tundlik, võtad kõike kole isiklikult, isegi siis, kui teine pahaaimamatult millegi suhtes arvamust avaldab. 

Neitsi
23. august – 22. september

Rahmeldad pidevalt ja kui tekkibki moment, mil nagu midagi teha pole, teed kõik selleks, et endale uut tegevust leida. Tormeldes väldid asjade üle järele mõtlemist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi üritab sulle selgeks teha, et mõnda asja oma elus peaksid muutma. Suhtud tema juttu rahulikult, sest tead, et see, mida teised arvavad, pole elus kõige tähtsam.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vaist on täna õige hea. Adud teiste inimeste tegutsemismotiive, saad aru, kes on usaldusväärne ning kes üritab sulle puru silma ajada. Armuelu kisub romantiliseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sina oled millegagi üsna edukalt alustanud, aga miks sa nüüd siis kahtled ja loobumismõtteid mõlgutad? Sa oled ju tugev ja tubli, märka oma edusamme!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sul on probleeme või on kellegagi suhted sassi läinud, peaksid püüdma need asjad ära  lahendada – mida kauem edasi lükkad, seda keerulisemaks see läheb.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled hea ja mõistev sõber, kohati lausa liiga hea - elad rohkem teiste kui enda elu, oled nende probleemide pärast närvis ja vaat et rohkemgi kui nemad ise.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tänase päeva energiad sobivad sinu tundliku ja romantilise olemusega nagu valatult. On väga hea aeg loominguga tegelemiseks ning intiimsuhete arendamiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Päikese ja Neptuuni trigooniga algav aastaring annab suurepäraseid arenguvõimalusi loomingu vallas. Kui oled varem näiteks sahtlisse kirjutanud või oma lõbuks maalinud, tasub looming valehäbita publiku ette tuua. Sulle võivad huvi pakkuda vaimsed või müstilised teemad, on hea aeg tunnetuse arendamiseks.