Tanja raamatuesitlus
Inimesed
10. november 2020, 09:25

TÄISPIKK VIDEO JA GALERII | Tanja Mihhailova-Saar esitles raamatut „Milles on süüdi taburet?“: mõtlesin selle kirjutamisele juba kolm aastat tagasi

Lauljatar Tanja Mihhailova-Saar on saanud kaante vahele raamatu "Milles on süüdi taburet?", mida ta täna ka esitles. Loe SIIT ka katkendit raamatust. 

Lauljatar Tanja Mihhailova-Saar on saanud kaante vahele raamatu "Milles on süüdi taburet?", mida ta täna ka esitles. Loe SIIT ka katkendit raamatust. 

Tanjale esitas küsimusi näitleja Tambet Tuisk, kes lauljatarile väga meeldib. Tambet oli kirjastuse üllatus ning esitluse alguses ei teadnud ka Tanja, kellega ta vestlema hakkab. Ühel hetkel hakkas nurga tagant kostma mehehääl ning palus Tanjal arvata, kellega naine juttu puhuma hakkab. Kui Tambet punaste rooside kimbuga lõpuks välja ilmus, oli Tanja tõeliselt üllatunud ja rõõmus. „Ma olen näost sama värvi kui need roosid!“ naeris Tanja. Muidugi ei jätnud Tanja ka laulmata ning esitas koos abikaasa Mikk Saare ja bändikaaslase Timo Vendtiga kaks lugu - „Elan päev korraga“ ja „Külmunud maa“. 

„Räägin akustilistel kontsertidel alati inimestele igasuguseid huvitavaid lugusid, mis minuga laval on juhtunud ja kuidas ma näiteks sõnu unustanud olen. See on väga head tagasisidet saanud ning inimesi huvitab artistitöö köögipool. Kolm aastat tagasi mõtlesin, et oleks tore neist seikadest raamat kirjutada,“ räägib lauljatar Tanja Mihhailova-Saar, kes kolm aastat tagasi mõeldud mõtte nüüd teoks teinud.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99