Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
8. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 9. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Nädala algus kisub õige tuliseks! Mehelik Marss ja naiselik Veenus on taevakaarel vastasseisus – see väljendub eriti kirglikult armusuhete tasandil. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sulle tundub, et seljatagune on kindlustatud. Kui sellise arvamuse tõttu liig enesekeskselt  käitud, viib see tõenäoliselt selleni, et saad kurvavõitu õppetunni.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on raske vahet teha, millist infot sa valdad, mida aga lihtsalt oletad. Teised inimesed võivad käituda ettearvamatult, sulle nii häid kui halbu üllatusi valmistada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ole ettevaatlik, hoolitse enda eest ja hoia oma tervist. Kui end väsinuna tunned, analüüsi oma praegusi tegevusi – kas ehk annad endast rohkem, kui vastu saad? 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on kartus, et sinu eest varjatakse midagi. Probleeme ei saa kurjaga lahendada, pead olema tark ja kannatlik, proovima asjad selgeks rääkida ka inimestega, kes sulle ei meeldi.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea aeg tegevuseks, mis nõuab paindlikkust ja originaalse lähenemise oskust. Ent on ka oht, et kipud kiirustama, läbimõtlematult otsuseid langetama.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Eriti huvitav päev Kaaludest daamidele. Su ellu võib ilmuda huvitavaid mehi, keegi ehk üritab sind lausa tormijooksuga vallutada. Kas sellest asja saab, on alati naise otsustada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Asjad ei pruugi sinu tahtmist mööda kulgeda. Teised inimesed käituvad teisiti, kui sa eeldanud oled, mis lööb ka sinu plaanid üksjagu sassi. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui eelmisel nädalal palju tegid, võid endaga rahul olla ja teiste kiitust nautida. Kui sa aga oled oma võimed ja võimalused kasutamata jätnud, pole praegu millegi üle uhkust tunda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kuigi su ümber on palju inimesi, on ikkagi tunne, et keegi ei mõista sind täielikult, keegi ei ole piisavalt lähedane. Püüa enesehaletsusest kiiresti vabaneda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kipud otsuseid tegema pikemalt mõtlemata, tahad pähe karanud huvitavad mõtted kohe ka teoks teha. Alles hiljem võid tõdeda, et põhjalik kaalutlemine oleks asjale kasuks tulnud. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Paraku kipud võitlema ja võistlema ka seal, kus oleks arukas rahulikult ja mõistlikult koostööd teha. Hoidu ärritumast ja kaaslastega tülli pööramast.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algamas on põnev, kirgliku laenguga isiklik aastaring. Eriti tähtis on partnerlussuhte teema. Kui su kõrval on õige inimene ning armastus teie vahel lõõmab, annab see energiat ka kõige muuga elus hakkama saamiseks. Kui sul hetkel toimivat suhet ei ole, tegutsed selle nimel, et enda ellu sobiv kaaslane leida.