Inimesed

Homoaktivist Kristel Rannaääre: „Ilma LGBT-kogukonnata poleks ka EKRE pildil!“ (19)

LISA KOMMENTAAR

Mari7. november 2020, 20:20
Midagi, kuidagi, on need inimesed oma lapsed ikka valesti kasvatanud. Kasvatamatus, hoolimatus äkki?
Ranno7. november 2020, 13:15
minul on sihikul 8 naist kõik tahaksin omale kosida,miks mina seda ei või.Muuseas mu sõber armastab oma taburetti.
Iga7. november 2020, 12:44
päev muud enam polegi, kui homod söögi alla ja söögi peale, ära juba tüütab. Meil palju tähtsamaid valdkondi, kui kellegi seksimine nii või teistmoodi. Võiks parem nendest inimestest rääkida, kes midagi ka tõeliselt korda saatnud, mitte sellist tsirkust ei tee.
Laste isa7. november 2020, 12:24
Selle kõige ajuvabadusega seoses tekib küsimus. Ok, normaalsed inimesed on omavahel arusaamisele jõudnud, et tegu on mingit sorti aju valest arengu või mentaalse erroriga, jah. Küsimus on see, et millal mingid lipulehvitajad tulevad, kes soovivad õigusi elada ja luua peret oma õdede, vendade, emade, isade, laste või hoopis kellegiga, kes polegi homo sapiens? Kuhu krt me jõudnud oleme oma euronõuete ja tolereerimisega? Sellist maailma tahtsimegi, et kõige püham liit "abielu ja täisväärtuslik perekond" kirjutatakse ajaloo prügikasti? Kõigile omasooiharatele, kui poleks mehe-naise suhet, poleks teid
assotsiaal koplist7. november 2020, 11:34
Asdf7. november 2020, 13:05
Olen ka omamoodi eriline aga mitte homo valitsuselt võtaks küll väikse pisku.valitsus maksab peale et oleksid homo 🤣
Laste isa7. november 2020, 11:13
Oii, õnne ka minu poolt tulevase perelisa puhul 🙂 Pildilt hinnates oma 7-8 kuu, kes lapse õnnelik ema nr2 on või pole veel otsustatud, kas teiseks vanemaks saab L,G,B,T, või +++++ või mõni muu ebalooduslik ja normaalse lapse loomulikke vajadusi mittearvestav isend? Edu!
ma7. november 2020, 10:24
Vaadanud aunult pilte,siis 4.pildilt paistab nagu rase! Huvitav,lesbi ja rase!
Jäle tähekombinatsioon7. november 2020, 09:43
just selle viimase tähe tõttu - T . Silme ette tuleb end naiseks riietanud, li.siks võõbanud, kontsakingadel mees, tavaliselt aelevad nad geibaarides meesprostituutidena. Kas sellised tahavad samuti lapsendamisõigust???
Timbu.7. november 2020, 09:28
Nad olidki juba paar päeva kadunud. Midaiganes suust välja ei aetaks, et pildile pääseks.
suurelisus on lihtsalt vastuvõetamatu, kas te ise sellest aru ei saa?7. november 2020, 09:21
Asdf7. november 2020, 08:48
Rõve on teid aktiviste juba kuulata, varsti oleme süüdi et te olete homod ka veel.
Urmas7. november 2020, 00:25
Vabandan, et nii palju kommentaare kirjutsin. Asi selles, et ÕL kommentaari formaat ei luba kõike ühte jorusse kirjutada. PS. Ei ole ei grafomaan ega homofoob, lihtsalt palju küsimusi/eriarvamusi Kristeli arvamustega.
Urmas7. november 2020, 00:21
"Ei ole ju mingilgi määral mõeldav, et Mart Helme oleks öelnud ükskõik mis teise kogukonna – näiteks puuetega inimeste või juutide – kohta: „Jooksku Rootsis!“" Kas see osa lausest näitena, mis käib puuetega inimeste kohta tähendab seda, et ka omasooiharad on puudega? Lihtsalt küsimused.
Oswald7. november 2020, 13:18
Urmas6. november 2020, 23:50
"Kolmandaks – dokumente saavad nad vahetada alles pärast hormoonravi algust. See on vastuolus põhiseaduse ja elementaarsete inimõigustega, et dokumentide vahetamiseks peab võtma mingeid medikamente." Oot-oot, kas LGBT+ ühingu tahtmiste järgi võiks hommepäev minna PPA-sse, visata passi lauale ja öelda, et tunnen ennast naisena ja kirjutage mulle sinna sooks naine. Minu tegelik eesmärk on külastada avalikke naisterahvastele mõeldud tualette. Mis teha, olen juba kord selline erisus.
Urmas6. november 2020, 23:39
"Kui mina käin erinevatel meeleavaldustel, mõtlen ma alati inimestele, kes ei saa avalikult kuuluda LGBT-kogukonda." Aga miks peab käima mööda maailma, samas rusikaga vastu rinda tagudes, et vaadake, ma olen omasooihar. Mis see tema enesetundele juurde annab? Miks peab oma kuuluvust kuhugi alati eraldi rõhutama? Kas muudmoodi ei saa ennast hästi tunda? No ei taha, et te käite ukselt uksele koputamas ja tutvustamas, et olen omasooihar. No ei huvita mind sinu seksidentiteet!
Urmas6. november 2020, 23:31
"Meie tugineme oma töös Eesti seadustele ja teadusele." Millisele teadusele? Šveitsi sõltumatu teadusuuringu labori sõltumatute teadlaste uuringule?
Urmas6. november 2020, 23:27
"Lesbid, geid, biseksuaalsed, transsoolised ja selle lühendi lõpus on plussmärk, mille alla loetakse ka intersoolised, queer-inimesed, asoolised, aseksuaalsed ja nii edasi." Miks vajavad kaks erinevast soost, teineteist armastavad aseksuaalsed inimesed teie ühingu kaitset? Neil on EV Põhiseaduse järgi kõik õigused olemas, isegi abiellumiseks ja lapsendamiseks? Nad ainult ei seksi omavahel. Või LGBT+ õhingu arvates ei lubata isegi neid erisusi omavahel abielluda? Ärge võtke sõna nende nimel, kes teie kaitset ei vaja!