Johnny Depp Grindelwaldina.Foto: Outnow.ch
Inimesed
7. november 2020, 10:00

Johnny Depp lahkub Warner Brosi survel „Fantastilistest elukatest“

Johnny Depp teatas ühismeedias, et taandub Grindelwaldi rollist "Harry Potteri" sõsarsarjas "Fantastilised elukad". Hollywoodi superstaar kaotas sel nädalal laimuprotsessi Briti kõmulehe The Sun vastu ning on seega ametlikult naisepeksja.

Depp kaebas The Suni kohtusse artikli eest, kus teda nimetati naisepeksjaks. "Kariibi mere piraatide" täht on korduvalt eitanud oma eksabikaasa Amber Heardi süüdistusi koduvägivägivallas. Ent Londoni kohus otsustas, et Depp pruukis Heardi kallal korduvalt vägivalda. Seega nimetas The Sun teda õigustatult naisepeksjaks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

Ennustati, et kohtuotsus annab Deppi niigi vankuvale karjäärile ränga hoobi - ja valus tagasilöök saabuski. Johnny väitel palus Warner Bros tal "Fantastiliste elukate" rollist taanduda. Ka stuudio annab teada, et Depp lahkub saagast. "Täname Johnnyt seniste filmide eest. "Fantastilised elukad 3" on parajasti tootmises ning Gellert Grindelwaldi rolli leitakse uus näitleja. Film jõuab maailma kinodesse 2022. aasta suvel."

Depp tänab oma kirjutises kõiki, kes on talle viimastel päevadel toetust avaldanud. Ta nimetab Ühendkuningriigi kohtu otsust absurdseks. "See ei kalluta mind kursilt kõrvale võitluses tõe rääkimise nimel ning ma kinnitan, et kavatsen kohtu otsuse edasi kaevata. Olen tulvil otsusekindlust ja kavatsen tõestada, et minu vastu esitatud väited on alusetud. Praegune hetk ei määra mu elu ega karjääri suunda."