Abieluettepanek Terminaatori kontserdilVideo: Erakogu
Inimesed
6. november 2020, 17:42

VIDEO | Tõeliselt romantiline hetk! Mees palus Terminaatori kontserdil kallima kätt

Neljapäeval toimunud Terminaatori kontserdil leidis aset imeilus ja romantiline hetk, mil ameeriklane Arturo Perales Jr laskus ühele põlvele ning palus oma kallima Merilyn Merisalu kätt.

Mees astus julgelt lavale ja pälvis kiiresti inimeste tähelepanu. "Olen siin täna ühe tüdrukuga ning teie kõigi ees palun tema kätt," ütles Arturo. 

Arturo sammus kallima poole, laskus ühele põlvele ja küsis: "Merilyn, kas sa tuled mulle naiseks?". Naise vastus oli muidugi jaatav.

Terminaatori solisti Jaagup Kreemi sõnul olid saalis tol hetkel emotsioonid ülevad. "See oli tõesti väga ilus ja armas hetk. Ka mul tõmbas klombi kurku, tänapäeval juhtub seda ju nii harva. Poisi poolt oli see paras julgustükk, niiviisi rahva ees ettepanek teha. Mulle lähevad alati sellised asjad väga korda ja puudutavad sügavalt," sõnab ta. 

Selliseid asju Jaagupi sõnul just tihti ei juhtu. "Ei ole nii, et igal kontserdil tehakse abieluettepanekuid. Seda juhtub pigem harva, meie bändi ajaloo jooksul on vist üks või kaks korda kätt palutud," räägib laulja.