Patrick DuffyFoto: VIDA PRESS
Inimesed
7. november 2020, 12:00

„Dallase“ Bobby leidis pärast naise surma uue armastuse

Vähk röövis "Dallase" staarilt Patrick Duffylt (71) kolm aastat tagasi abikaasa, kuid nüüdseks on ta leidnud uue armastuse - telesarja "Happy Days" näitlejanna Linda Purli (65).

"Dallase" Bobbyna tuntud näitleja ja tema naine, balletitantsija Carlyn Rosser olid koos ligi viiskümmend aastat. Patrick kinnitab ajakirjale People, et ei uskunud, et võiks uuesti armastust leida. "Ma poleks eales arvanud, et tunnen seda kõike uuesti."  

Quarantine brought unexpected joy for Patrick Duffy and Linda Purl.

Posted by Entertainment Weekly on Neljapäev, 5. november 2020

Pärast Carlyni surma keskendus Patrick tööle ja järeltulevatele põlvedele: pojad Padraic (46) ja Conor (40) on teinud ta neljakordseks vanaisaks. Ta oli enda sõnul lesepõlvega harjunud. Kuid koroonakarantiin tõi kaasa midagi ootamatut - armumise. Duffy ja Purl olid kunagi tuttavad, kuid kaotasid aja jooksul kontakti. Pandeemia ajal sattusid nad ühiste sõprade ringikirja, kuid nädalate möödudes avastasid nad, et on vestlusse jäänud kahekesi. 

"Pakkisin auto asju täis ja sõitsin 20 tundi ja jõudsin Linda ukselävele, et veenduda, on see kõik ikka tõsi. Sestsaadik oleme olnud lahutamatud," ütleb Patrick.