Foto: @britneyspears/Instagram
Inimesed
8. november 2020, 12:00

Britney kinnitab, et on õnnelikum kui eales – kuid fännid ei usu

Britney Spearsi mitme nädala pikkune Instagrami-vaikus pani fännid muretsema - käivad jutud, et 38aastast superstaari hoitakse omaenese kodus vangis. 

Spears avaldas küll fännide rahustamiseks video, milles kinnitab, et pole eales nii õnnelik olnud kui praegu. Kuid Instagrami kommentaaride põhjal jääb mulje, et paljude poolehoidjate muret pole klipp leevendanud. Britney on oma sõnumit kuulutades tõepoolest nukra pilguga ja jääb mulje, et tema vaimsed probleemid, millega ta on aastaid maadelnud, pole kuhugi kadunud. "Kui sa pead inimestele ütlema, et sinuga on kõik korras, ja sa näed säärane välja, siis sinuga pole kõik korras," kõlab üks kommentaar. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Nüüdseks on Britney avaldanud ka järjekordse tantsuvideo, kus ta ülistab tantsukeele ilu ja eneseväljendusvõimet, kuid seegi klipp tundub kuidagi kramplik ja rõõmutu.

Kui Spears aastaid tagasi vaimse krahhi üle elas, määras kohus tema eestkostjaks isa Jamie Spearsi. Nüüd üritab tütar isa eestkoste alt vabaneda, kuid esialgu edutult, kirjutab Iltalehti. Kohtus hakatakse asja arutama uue aasta algul.