Priit KuuskFoto: Martin Ahven
Inimesed
6. november 2020, 07:57

Uus armastus? Priit Kuusk veedab aega tuntud prokuröriga

Eelmisel aastal abielu lahutanud Priit Kuusk on leidnud oma ellu uue kiindumuse – „Aktuaalse kaamera“ uudisteankur veedab aega omal ajal samuti teleekraanil figureerinud Saskia Kasega. 

Oma suhet nad enam ei varja, vaid liiguvad siin-seal koos avalikult – viimati jäi paar silma Tartus, vahendab Kroonika.

Priit Kuusk ei kinnita, samas ka ei kummuta oma suhet Saskia Kasega.

„Ärge võtke isiklikult, kuid juba aastaid tagasi otsustasin, et ma oma eraelu ei kommenteeri,“ sõnab Priit viisakalt.

Saskia jääb oma töötelefonilt taba­­­ma­­tuks ega kommenteeri enne ajakirja trükkiminekut läbikäimist Priiduga ka e-kirja teel.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Priit Kuusk avaldas eelmise aasta novembris Kroonikale, et lahutavad Heidit Kaioga pea 23 aastat kestnud abielu.

Kuusk avaldas toona, et otsusele lahutada jõuti eelmisel suvel. „Juhuslikult sain sama aja paiku pakkumise Bellingshausenile minna, mis sobis, et mõtteid klaaritada ja järgnevaid eluplaane teha. Reisile minek pole lahkumineku põhjus, vaid asjaolude kokku sattumine,“ rääkis Kuusk.

Heidit Kaio (48) rääkis Kroonikale, et neil on seljataga umbes seitse rasket aastat. „Mitme lähedase pikaajalised rasked haigused. Hea sõbra enesetapp, kahe sõbra hukkumine Peruu mägedes. Minu vennapoja varajane traagiline surm. See aeg mahutas ka kaks Uhhuduuri,“ loetles Kaio. Ta usub, et ränkade sündmuste tõttu tõmbusid nad iseendasse ning partner jäi omapäi. „Tagantjärele võime öelda, et need katsumused paraku ei liitnud meid, vaid lahutasid,“ tõdes Kaio. Kuna otsus küpses pikalt, oli lahutus siiski pigem vormistamise küsimus kui emotsionaalne hoop.