Tele

Mis saab „Kuuuurijast“ ja „prügitelevisiooni kuningannast“ Katrin Lustist Kanal 2 uue osaniku Jüri Piheli taktikepi all? (13)

LISA KOMMENTAAR

niisugust saadet6. november 2020, 10:46
on ka vaja, muidu me ei teaks ,et nii "erilisi" inimesi elab meie seas ning mille kõigega on nad hakkama saanud. hea teada, siis oskad neist hoiduda.
Moderaat6. november 2020, 10:38
Ja mis saab "Pealtnägijast"? Samasugune prügitelevisioon ju. Pealegi veel poliitiliselt kallutatud :D
Vaatajaid tohutult5. november 2020, 21:32
Ise pole veel vaadanud ühtegi kuuuurijat ega võsareporterit.
Noo5. november 2020, 21:00
Tund aega on selle saate jaoks liiga pikk aeg. Lust venitab aega tais, kordab 3 korda sama teksti, teeb teatrit teeseldes yllatust ja nutma puhkemist.
Just. 5. november 2020, 21:13
Üks uuriv saade peaks kaasama võimalikult palju osapooli. Aga Lust eelistab ise oma vaatenurgast asju lahendada. Võimalik muidugi, et paljud osapooled ei vaevu Lusti sugusega rääkimagi.
Äriidee25. november 2020, 22:04
Kõikse rohkem korratakse poolearulistele mõeldud küsitlust: kui Sina arvad et Jah, siis helista ja kui Ei, siis helista!
Kujutan ette6. november 2020, 10:48
kuidas Lust läheb selle koopamehe juurde jätkusaadet tegema. Onjuuu, kas on hea meel, et mina tulin siia. Valla töötajad on pahad. Onjuuu? Nad ei ole ju üldse aidanud? Onjuu?
No jahh,5. november 2020, 19:34
eks see saade vähe lihtsamatele inimestele suunatud on. Mitte, et neile saadet teha ei tohiks, vaid kes ikka niiväga tahab, et tema kanal selline lihtsate kanal oleks. Omal ajal tegi VõsaPets ka midagi, aga temal kukkus kuidagi peenemalt ja huumorivõtmes see välja. Aga see uuuurija ajab juba niigi kurjad ja mitte kõige taiplikumad inimesed veelgi rohkem raevu ja segadusse. Ajab silmad rattasse, ja ohib stiilis, appi õun kukkus maha, mitte toas olevasse õunakorvi. Kus on politsei silmad.
Helve T.5. november 2020, 18:20
EKs see saade ikka torgib kõiki tagumikust, kui poleks mida torkida siis ei kardetaks ka. Varsti võite oma putka kinni panna,sest paljud vaatavad juba hoopis teisi kanaleid. Veel on mõni saade vaadatav, aga suurem osa on jama. Oi kuipalju peab veel pühkima,et põrandad puhtaks saaks.Aga hea vanasõna on: Igal oinal on oma mihklipäev....
Ei5. november 2020, 18:35
Ta torgi midagi. Lust jätab maha segaduse ja põhjuseta mutta tambitud inimesed. Lihtsalt õõvastav ja jahmatav, nagu ta ise räägib.
"Põhjuseta muttatambitud"?5. november 2020, 19:13
vello loit? liis haavel (uue nimega elois catherine haavel) ? sibulast koerakasvataja kes käsipidi kallale läks? jne, jne. see nimekiri on lõputu Muidugi ei taha kurjategija, et teda kaamerateette veetakse. Iga arukas, ise mõtelda suutev ja südant omav inimene saab aru, et eesti nokkija ongi kuritegevus, kurjategijad ei taha avalikkuse ette häbiposti sattuda sest see pärsib võimalusi kurjategijana tulu saada.
Parim osa oli5. november 2020, 17:55
"Tookord ma ütlesin seda, mõeldes kolleegidele teises organisatsioonis" See ajab ikka korralikult naerma. See organisatsiooni jutt võiks jäädagi sellesse aega kui komoravad riiki juhtisid ja rahvas 99,9% oravate poolt oli kõigi nend ee-häälte ja muu taolisega. Nüüd on teised ajad, "poliitiliselt" korrektne oleks aeg ajaloo prügikasti tõsta, sinna kus on selle koht! Aeg oleks aduda, et eesti "edulugu" ongi eesti viletsus koos oma valudega.
Piheliga nõus. Nii on. 5. november 2020, 17:47