Bieber ja Lentz üheskoos spordiklubisse suundumas.Foto: Vida Press
Inimesed
5. november 2020, 11:22

Justin Bieberi pastorist guru vallandati sobimatu käitumise pärast

USA megakiriku Hillsong Church staarpastor Carl Lentz (41), kelle fännide ja sõprade seas on Justin Bieber ja teised kuulsused, vallandati skandaalsete süüdistuste saatel – lisaks juhtimisprobleemidele ja usalduse rikkumisele heidetakse Lentzile ette sündsusnõuetele mittevastavat käitumist.

Hillsongi megakiriku asutaja Brian Houston teatas kolmapäeval, et Lentzi tööleping on katkestatud. Poptäheliku välimuse ja karismaga pastor ristis 2014. aastal superstaar Justin Bieberi – NBA staari Tyson Chandleri vannis! – ning teda on nimetatud meheks, kes aitas meelemürgisõltuvuses endisel lapstähel elu taas rööbastesse seada. 

Bieber ja Lentz on aastaid olnud lähedased sõbrad – neid on tabatud üheskoos spordiklubisse minemas ning Lentz ja tema pere on koos Justini ja tema naise Haileyga rannas lõõgastunud.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CHURCH TOMORROW!! If you need some GOOD NEWS, join us cause I’m preaching about it! #occupyallstreets

A post shared by Carl Lentz (@carllentz) on

„Hillsongi kiriku idaranniku esindus soovitas meie kogudusele pastor Carl Lentzi töölepingu lõpetamist,“ ütles Houston ajakirja People valduses olevas ringkirjas. "Seda sammu ei astutud kerge südamega, ja see sai tehtud kõigi, sealhulgas pastor Carli huvides.“ Houston lisas, et Lentzi vallandamisele on eelnenud tema juhtimisprobleemide, aga ka usalduse rikkumise arutamine – „lisaks hiljuti ilmsiks tulnud kõlbelised vajakajäämised“. Lähemalt ei nõustunud Houston probleemidest rääkima. 

Brian Houston rajas Hillsongi kiriku Austraalias. Kiriku filiaali avamine New Yorgis oli Lentzi idee, mille Carl viis 2010. aastal ellu koos Houstoni poja Joeliga. Lentzi jumalateenistustel osaleb tavaliselt tuhandeid inimesi. 2017 laienes Hillsong NYC Conncticutti ja Bostonisse. 

Hillsongi kirikus on nähtud ka Bieberi endist sõbratari Selena Gomezt, Arnold Schwarzeneggeri pereliikmeid, U2 lauljat Bonot, Vanessa Hudgensit jt. Lentz on poseerinud ka Kanada räppari Drake’iga.