Lady Gaga 2. novembril Pittsburghis. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. november 2020, 13:10

Lady Gaga isa toetab Trumpi, ehkki too ähvardas tema tütart

Lady Gaga isa Joe Germanotta avaldas USA presidendivalimistel toetust Donald Trumpile, ehkki too oli päev varem tema tütart ähvardanud.

34aastane USA superstaar õige nimega Stefani Germanotta osales 2. novembril Trumpi rivaali Joe Bideni kampaaniamiitingul ning kutsus ameeriklasi üles tema poolt hääletama. „Tahan öelda kõigile naistele ja kõigile meestele, kellel on tütred ja õed ja emad – kõigile, kellega te end ka ei samastaks: nüüd on teie võimalus hääletada Donald Trumpi, mehe vastu, kes usub, et kuulsus annab talle õiguse krabada teie tütreid või õdesid või emasid või naisi ükskõik millisest kehaosast,“ vahendab ajakiri People lauljanna sõnu Bideni miitingul.

Esmaspäeval aga ütles Trump Penssylvania valimismiitingul: „Nüüd on Bidenil siis Lady Gaga. Lady Gaga – üsna mage. Ma võiksin teile küllaga lugusid rääkida. Ma võiksin teile Lady Gagast lugusid rääkida. Ma tean Lady Gagast palju lugusid.“

Kuid päev hiljem väljendas Gaga isa Joe Germanotta oma toetust Trumpi presidentuuri jätkumisele, säutsudes Twitteris lühidalt: „@realDonaldTrump 2020“.

Veidi hiljem lisas Joe: „Olete ehk märganud, et mu poliitilised ja vaimsed veendumused on [tütre omadest] erinevad. Vabadus ja valikuvabadus ei tohiks olla poliitilised.“