"Puuduta mind" - Villu Põldma; Sirje Presnal; Anu Saagim
Puuduta mind
7. november 2020, 10:24

„PUUDUTA MIND“ 158. SAADE | Eesti üks tuntuimaid astrolooge Villu Põldma ennustab: amatsoonide aeg on tulekul!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on astroloog Villu Põldma.

Vaata videot!

Räägime Villuga sellest, mida järgmine aasta tema prognoosi järgi Eestile toob ja loomulikult ka ennustus iga tähemärgi kohta. Hiljuti ilmus Eesti ühe tuntuma astroloogi sulest ka intrigeeriv raamat "Elumuutuste horoskoop 2021".

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT

"Puuduta mind" - Villu Põldma  Foto: Hannes Dreimanis

November tuleb oktoobrist parem ennustab astroloog Villu Põldma. "Novembris koroonaviiruse teine laine jätkub, aga mitte endisel kujul. Surnuid on vähem. Ilmub täpsem informatsioon viiruse kohta. Majandus on küll muutunud, aga areneb edasi uues olukorras. Novembris 2020 läheb Mars viimast korda Pluutoga halba aspekti ja uuel aastal viiruse levik lakkab. Viirus kaotab jõu 2021. aasta veebruaris ja pärast seda hakkab viirus taanduma, prognoosib Villu Põldma.

Alanud on Veevalaja ajastu. Tuleb tähele panna imelikke asju, mis ühiskonnas toimuvad, mida enne ei olnud, need on uue ajastu märgid: abielu lammutamine, viirusega surmahirmu külvamine, sunniviisiline liikumis- ja kogunemisvabaduste piiramine, inimeste suukorvistamine, politsei suurem võim – suurem kontroll rahva üle. Miski ei ole enam endine.

"Kalade ajastu elu ja majandusseadused kaotavad oma jõu. Elu muutub täielikult. Võimuparteid sellisel kujul kaovad. Nüüd on naiste kord valitseda. Eestis on naispresident. Põhjamaades on palju naisi võimu juures. Sama hakkab toimuma üle maailma. Amatsoonide aeg on tulekul. Veevalaja kallab oma sodiaagimärgil veiniamforast vett. Ühiskonnas avaldub see alkoholi müügi piirangutega," kirjeldab Põldma eesseisvaid muudatusi.

Eesti üks tuntumaid astrolooge on horoskoope koostanud juba üle 45 aasta. Ta on hinnatud astroloogia ekspert nii televisioonis kui kirjutavas- ja elektroonilises meedias. Ta on kirjutanud sadu astroloogilisi artikleid ja prognoose paljudele Eesti meediaväljaannetele ja on koostanud sünnikaarte tuhandetele inimestele. Varasemalt on tema sulest ilmunud neli astroloogiaalast raamatut.

"Elumuutuste horoskoop 2021" on tavalistest üldhoroskoopidest oluliselt täpsem horoskoop. Iga tähemärk on jagatud kümne päeva kaupa kolme ossa, sest elumuutus ei toimu korraga kõigil antud märgis sündinud inimestel. Kõikidele tähemärkidele on põhjalikud prognoosid iga kuu kaupa eraldi.

Meie uurime Villult missugused elumuutused just sind 2021. aastal ees ootavad? Milliseks see aasta kujuneb? Millised on planeetide mõjud? Mis võimalusi need pakuvad? Kuidas järgmise aasta potentsiaali kõige paremini enda ja lähedaste jaoks ära kasutada? Kuidas vältida ohte ja ületada raskusi?

"Puuduta mind" - Villu Põldma; Sirje Presnal; Anu Saagim Foto: Hannes Dreimanis