Draakon Foto: TV3
Tele
2. november 2020, 12:40

RAHVAS ARVAB | „Maskis laulja“ Draakon on Maria Listra, Polaarhunt aga Koit Toome (2)

„Maskis laulja“ kolm maski on langenud ning nüüd on laval käinud kõik tänavused kümme osalist. Kalevipoeg, Tulnukas ja Liblikas on oma identiteedid paljastanud, kuid seitse staari on veel saladuses. Õhtuleht lasi oma lugejatel nii saate ajal kui ka pärast seda teha pakkumisi, kes maskide sees peituda võiksid ning esimese saate järgsed tulemused on teie ees.

Kalevipoja maski alt paljastus Joel Ostrat, Tulnukakostüümist koorus Peeter Oja ja Liblikaks osutus võluv Liis Lusmägi.

Oma pakkumised seekordsete maskide sees peitujate osas tegi 24 inimest. Igaüks neist iga karakteri sisse osalejat ei arvanud ning välja on jäetud ka ilmselgelt suvalised pakkumised. Toome välja ka kohtunike pakkumised.

Tulemused on järgmised:

Selle, et Liblika kostüümi all peitus raadio- ja telesaatejuht Liis Lusmägi, arvas ära üks inimene. Lausa kolm inimest arvasid, et maski taga peidab end hoopis Merle Palmiste, kaks pakkus Kärt Anveltit. Ühe hääle said Veronika Portsmuth, Evelin Võigemast, Hilje Murel, Marvi Vallaste ja Ele Pedassaar

Liblikas Foto: TV3

Kui kolm kohtunikkku arvasid, et maskis on Marite Kallasmaa, Hilje Murel või Mallukas, arvas tragi detektiiv Brigitte Susanne Hunt õigesti ja pakkus juba esimesest saatest alates, et see on Liis Lusmägi. 

Polaarhunt (13 pakkumist):

Polaarhunt Foto: TV3

Koit Toome (3), Ott Lepland (2), Sander Rebane (1), Hannes Võrno (1), Tanel Padar (1), Karl Robert Saaremäe (1), Juss Haasma (1), Magnus Kirt (1), Jevgeni Ossinovski (1), Karl-Erik Taukar (1)

Kohtunikud: Karl Robert Saaremäe, Indrek Tarand, Urmas Reinsalu, Magnus Kirt

Draakon (11 pakkumist)

Draakon Foto: TV3

Maria Listra (3), Kethi Uibomägi (2), Kirsti Timmer (1), Liis Lemsalu (1), Mirtel Pohla (1), Katariina Tamm (1), Eleryn Tiit (1), Siiri Sisask (1)

Kohtunikud: Liis Lemsalu, Roberta Einer, Kriss Soonik, Hanna-Liina Võsa

Sebra (7 pakkumist)

Sebra Foto: TV3

Johan Randvere (1), Rein Taaramäe (1), Sander Rebane (1), Beebilõust (1), Anti liiv (1), Robert Rool (1), Tanel Padar (1)

Kohtunikud: Beebilõust, Oleg Alasi, Arvo Pärt, Eero Raun