Foto: Robin Roots, Martin Ahven
Tele
1. november 2020, 11:25

VIDEO | Marko Reikop sai tele-eetris kingituse, mis pani Maire Aunaste ehmatusest kiljuma

Novembri esimeses „Hommik Anuga“ saates võtsid diivanil kohad sisse Marko Reikop ning Maire Aunaste. Kuigi peamiseks eesmärgiks oli tutvustada peagi tele-ekraanile jõudvat meelelahutussaadet „Telelegendide lahing“, suudeti üsna pea vestlus rööbastelt maha juhtida.

„Kuidas kits elab?“ oli üks Anu esimestest küsimustest Maire Aunastele. Nimelt kinkis Marko Reikop augustis Aunastele „Öö-TV“ eetris kitse. „Alati küsitakse, kuidas kits elab, mitte seda, kuidas minul läheb,“ vastas Maire.

„Mairel on järgmisel nädalal sünnipäev, kas sul on juba kingiplaanid valmis?“ uuris Anu Marko käest. „Ma kingiks sulle pudeli veini, aga sa viimasel korral rääkisid mulle, et sa ei joo,“ kurtis Marko Mairele. „Ma ei ole kunagi head punast veini saanud, ütlesin mina sulle,“ tegi Maire asjad selgeks, „Joon, kui on, mida juua.“

Kingisaaga sellega ei lõppenud. Segmendi lõpetuseks kingis Anu Markole ühe salajase karbi. Kui Marko selle kaant kergitas, päästis Maire ehmatusest valla valju kiljatuse. Karbist paljastus nimelt väikene beebipüüton. „Aga ta on tegelikult sümpaatne,“ kirjeldas Marko enda uut lemmikut.