Robert Kardashian pidas hologrammina sünnipäevakõne. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
1. november 2020, 12:00

LIIGUTAV VÕI VÕIGAS? Kim sai Kanyelt sünnipäevaks oma surnud isa hologrammi

Kanye West kinkis oma naisele Kim Kardashianile 40 aasta juubeliks midagi tõeliselt erilist: hologrammi, kus Kimi kadunud isa tütrele õnne soovib. Kardashian on ülimalt liigutatud, kuid sotsiaalmeediakommentaarides nimetatakse kingitust võikaks.

Daily Maili andmeil esitles Kanye oma pommkingitust Kimi glamuursetel sünnipäevapidustustel erasaarel, mis läksid maksma miljon dollarit. "Eriüllatus otse taevast. Mu isa hologramm. Nagu elus! Vaatasime seda tunnetest pulbitsevalt aina uuesti," õhkas Kim sotsiaalmeedias. 

Robert Kardashian sai üle USA tuntuks topeltmõrvas süüdistatud O. J. Simpsoni advokaadina. Ta suri 2003. aasta suvel 59 aasta vanuses söögitoruvähki. 

"Palju õnne, Kimberly!" ütleb Robert Kardashian hologrammis. "Vaata aga vaata! Sa oled 40 ja täiskasvanud. Sa näed välja sama ilus kui väikse tüdrukuna." Kardashian kinnitas kaks ja pool minutit kestnud kõnes, et hoiab oma laste käekäigul silma peal, ning kiitis Kimi püüdluste eest saada advokaadiks. Oma väimeest Kanyet tituleeris Robert maailma geniaalseimaks meheks.

Sotsiaalmeedias avaldavad mitmed Kimi fännid siiski arvamust, et selline kink on võigas. Lisaks märgitakse, et tavainimesel poleks võimalik nii kallist kingitust teha. Ei jäeta ka ilkumata Kanye enesekiituse üle.