Shannen Doherty mullu augustisFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
31. oktoober 2020, 14:08

IV staadiumi vähki põdev Shannen Doherty andis infot oma seisundi kohta

Omaaegne teinitäht Shannen Doherty (49), kes veebruaris teatas end põdevat IV staadiumi vähki, tänab fänne palvete eest.

"Mul läheb hästi," kinnitas noortesarja "Beverly Hills, 90210" staar oma lähedasele sõbrannale Sarah Michelle Gellarile, kes teda saate "Entertainment Tonight" jaoks intervjueeris.

"Mulle meeldib, kui inimesed räägivad, et nad palvetavad minu eest. Aga ühel hetkel tahaksid öelda: "Ärge muretsege. Mul on kõik hästi. Maailmas on palju inimesi, kellele kuluksid palved hädasti ära, ja minu enesetunne on hea."

Dohertyl on enda sõnul vapustav meditsiinimeeskond. Sõbrad ja pereliikmed on moodustanud tugisüsteemi, kes kannab hoolt, et Shannen heas vormis oleks. "Tunnen, et olen tugev ja terve ja enesekindel ja õnnelik," kinnitab näitlejanna. 

Shannen tahab inimestele teadvustada, et IV staadiumi vähk ei tähenda jalgel vankuvat tudikest. "Sind kantakse nii kähku maha, kuigi võid tunda end elujõuliselt, tervena ja õnnelikuna. Inimesed peavad seda [diagnoosi] surmaotsuseks, kuid see pole nii."