Collins ja Cevey oma pulmapäeval 1999. aasta juulis. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
31. oktoober 2020, 11:00

KERGENDUS: Eksnaine lubab Phil Collinsi häärberist lõpuks välja kolida

Phil Collinsi (69) kolmas eksabikaasa Orianne Cevey (46) nõustub Genesise staari Miami häärberist koos oma uue mehega viimaks välja kolima.

Collins ja Cevey abiellusid 1999 ning lahutasid ametlikult 2008. Neil on kaks poega vanuses 19 ja 15.  Mõne eesta eest tärkas armuleek taas ning eksabikaasad kolisid kokku. Collins lubas Orianne'iga lausa uuesti abielluda (kuigi oli talle lahutusega maksnud üüratu summa, 33 miljonit eurot, mille naine on kuuldavasti juba ära kulutanud). Tänavu suvel aga abiellus Orianne Phili teadmata hoopis teise mehega.

Thomas Bates kolis häärberisse, kus Cevey elab, kuid mis kuulub teglikult Collinsile. Genesise staari põhjatuks meelehärmiks keeldus eksabikaasa koos oma uue mehega majast, mille väärtust hinnatakse 40 miljonile dollarile, välja kolimast. Ta palkas turvamehed ja vahetas turvakoodid. Seepeale kaebas Phil ta kohtusse.

New York Posti teatel on Phil ja Orianne jõudnud kokkuleppele, et Cevey ja Bates vabastavad villa jaanuari keskpaigaks. Collinsi advokaat Jeffrey D. Fisher väitis lehele, et Cevey oli plaaninud hoida maja enda käes, et Phililt lahkuminekuraha välja pressida. See aga ei läinud korda. "Kuna viivitustaktika ei mõjunud, nõustusid nad [Cevey ja Bates] maja jaanuari keskpaigaks vabastama ning lubama Phili kinnisvaramaakleril seni seda reklaamida ja müüa."

Advokaadi sõnul saab Collins majast välja toimetada oma väärtuslikud kollektsioonid. Küll aga nõuab Cevey villa väärtusest poolt endale.  "Meil pole kahtlust, et seegi nõudmine jõuab kiire ja otsustava lõpuni, kui kohtunik kuuleb, mis tegelikult juhtus."