Taavi TeplenkovFoto: Arno Saar
Tele
29. oktoober 2020, 20:18

VIDEO | Taavi Teplenkov: lähen „Õnne 13“ ajal teise tuppa või tõstan midagi ekraani ette

Sel laupäeval on eetris „Õnne 13“ 800. episood, mille puhul meenutasid „Ringvaates“ sarjaga seotud lugusid Anne Veesaar ja Taavi Teplenkov.

Oliver-Sten Karjust kehastav Teplenkov, kes on sarjas kaasa teinud juba üle kümne aasta, meenutab korda, kui sattus oma tegelaskuju tõttu kentsakasse olukorda. „Aastaid tagasi hakkasin lennujaamas Londoni lennukile minema. Andsin passikontrollis oma passi, töötaja vaatas mulle sügavalt silma ja küsis: „Millal te selle tüdruku kord ära võtate?“ Mul võttis natuke aega, et taibata. Kui ta siis lisas, et räägib Merilinist, sain aru, millest jutt. Vastasin, et eks tuleb see aeg ka,“ räägib ta.

„Meie töö üks väga suur pluss on, et keegi ei ehmata ära, kui sa ekraanile ilmud, sest me oleme kogu eesti rahva silme all vananenud. Kuid mulle ei meeldi üldse end telekast vaadata, see on talumatu. Arvan, et see on kõigil nii. „Õnne 13“ ajal lähen teise tuppa või tõstan midagi ekraani ette, kuigi kümne aasta taguseid asju võin juba vaadata,“ tõdeb Taavi.

Ka Mare Petersoni tegelaskuju mängiv Anne Veesaar ei taha end ekraanilt vaadata. „Olen samuti mõelnud, et vananeme eesti rahva silme all ja see pole piinlik, sest vananemine toimub kõigiga. Ka mina ei vaata „Õnne 13“ reaalajas, vaid hiljem, kui teised ei vaata. Pean sarja vaatama, sest pean teadma, mis kellegagi juhtunud on, mis liinid liiguvad, mis klatšid on.“

Veesaar on sarjas kaasa teinud algusest peale ega hooma enam, kes on aja jooksul seriaalist läbi käinud. „Mina ei mäletanud, et Indrek Taalmaa on selles seriaalis mänginud. Või et Tiit Sukk on kahte erinevat rolli mänginud.“