Ansambli Must Hunt kitarrist Brad Jurjens ja tema abikaasa Heddy Bergštein tervitasid 2. oktoobril perre teist tütart, kes sai nimeks Amelia. Pere esmasündinu Roselyn nägi ilmavalgust mullu vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril.Foto: Mari Luud
Inimesed
29. oktoober 2020, 12:06

Brad Jurjens ja tema abikaasa Heddy: plaanisimegi lapsed üsna lühikese vahega saada (3)

„Lapsed olid, jah, planeeritud lühikese vahega. Kui juba siis juba, mis seal ikka oodata,“ ütleb ansambli Must Hunt kitarristi Brad Jurjensi (43) abikaasa Heddy Bergštein (33). Brad, kodanikunimega Priit Jürjens, ja Heddy tervitasid tänavu 2. oktoobril oma perre teist tütart, kes sai nimeks Amelia. Värsket ilmakodanikku ootas ees juba mullu 24. veebruaril sündinud tütar Roselyn.

Pere pesamuna Amelia tähistab mõne päeva pärast oma esimest minisünnipäeva. „Ma ei tea, kas tulistangi ainult tüdrukuid, aga tahaks ikka poissi ka,“ sõnab Brad muiates, kuid ütleb, et praegu nad Heddyga küll kolmandale lapsele ei mõtle. „Brad lubas koera võtta,“ ütleb Heddy. „Jaa, ma tahan koera! Isast. Siis oleks majas veel üks mees,“ muigab muusik. Praegu on nende peres täielik naiste ülekaal – isegi kass on emane.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99