Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 1. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Armsamaga suhtlemine ei suju kõige paremini. Kipud olema enesekriitiline ja see takistab ka ladusat suhtlust inimesega, kelle arvamus sinu jaoks tähtis on.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled iseenda suhtes küllaltki karm, lõbustuste jaoks ei pruugi aega üldse jääda. Ometi oleks väike lõõgastus kasulik nii su kehale kui vaimule.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui oled lapsevanem, siis võib muret tekitada laste käitumine. Nad võivad olla kuidagi endasse tõmbunud, aga vaevalt nad sulle usaldavad oma käitumise põhjust.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind võib haarata soov kodus korralik koristus teha. Mingisuguseid tolmurulle sa kindlasti näha ei taha, isegi kõige kaugemas diivanialuses nurgas ei tohi neid olla!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pole lihtne sugulaste või naabruskonna elanikega ühist keelt leida. Inimesed tunduvad tõsised ja vaatavad sulle mõistmatu näoga otsa, kui nendega nalja visata üritad. 

Neitsi
23. august – 22. september

Äriasjade ajamisel vajad kannatust. Koostööd pole lihtne teha, kaaslased on pigem kokkuhoidlikud ja konservatiivsed, ja ega sa isegi kuigi kergekäeliselt raha välja käi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Merkuuri ja Saturni kvadraadi mõjul on suhtlus pigem tõsine ja napisõnaline. Pole mõtet hakata kallimale oma südamesaladustest rääkima.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tõsiste mõtete päev. Parem on tegutseda üksinda, siis saad rahulikult süveneda. Muretseda pole mõtet – kui oled ise tubli, küll siis kõik tasapisi laabub.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul võib olla tahtmine sõpradele sõnad peale lugeda või siis noomib keegi kaaslastest sind. Te küll hoolite üksteisest, ent see ei väljendu kuigi südamlikul moel.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap pead järgima kellegi teise ettekirjutusi. Võib tekkida tunne, et sinult oodatakse isegi liiga palju, ent vastu millegipärast ei soovi keegi kuigivõrd palju anda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõttetöö tegemine sujub oodatust aeglasemalt. Häid mõtteid ei tule – pea oleks justkui pulki täis! Oled enese vastu üsna karm ja ei jää kuidagi rahule oma töö tulemusega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Küllap tuleb sul täna õige hoolsalt raha lugeda ja põhjalikult mõelda, enne kui sisseoste sooritad. Niisama iluasjade või -protseduuride peale sa ilmselt raha välja ei käi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Sinu tugevaim trump on terane mõistus ja süsteemne mõtlemine. Kui teed vaimset tööd, on sul suurepärased võimalused edasi areneda ning põnevaid tööpakkumisi saada. Alati tuleb aega leida ka hobidega tegelemiseks, sest need hoiavad su vaimu värskena. Ootamatult võib su ellu tulla uus armastus.