Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
30. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 31. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Trehvamised ja jutuajamised vabas õhkkonnas annavad sulle ideid äri vallas. Võib-olla kohtud kellegagi, kes sobib hästi koostööpartneriks või nõuandjaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Täiskuu Sõnni märgis on ühenduses äkilise Uraaniga – see võib vallandada tõelise tunnete tulevärgi! Loodetavasti naudid hingelist põlemist, ehkki on oht ka kõrvetada saada!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tundlikkus on suurenenud. Ka mõjutavad emotsioonid liigselt su tegutsemist, mistõttu oleks targem mitte teha põhjapanevaid otsuseid ja anda endale võimalus hinge tõmmata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ära liigselt pinguta, pigem lase asjadel tasapisi sujuda. Ka ei ole kuigi mõistlik kõike sõprade soovituste järgi teha – pead ikka lähtuma sellest, mida sinu süda tunneb.

Lõvi
23. juuli – 22. august

See, millega alustamise plaane praegu paika sead, toob tõenäoliselt tulevikus majanduslikku kasu. Tasub nõu pidada vanemate sugulastega.

Neitsi
23. august – 22. september

Üritad mis sa üritad, ikka leidub neid, kes su tegevusega rahul pole. Ära eira neid segajaid, ürita leida võimalusi, kuidas neist lõplikult vabaneda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik, et pead rohkem aega pühendama oma sugulastele või siis naabruskonnas elavatele inimestele – küllap tuleb teil üheskoos mingeid otsuseid vastu võtta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunned rõõmu sellest, kui sulle tänaval järele vaatama jäädakse. Väga võimalik, et uued tutvused tekivad justkui juhuslikult tänaval kõndides või poes käies.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tasub ette võtta konkreetseid samme selleks, et jõuda selleni, mida sisimas soovid. Asja pole mõtet kaugemasse tulevikku lükata, alusta tegutsemist nüüd ja kohe!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oskad meeldivalt käituda ja endast positiivset muljet jätta, nii on lootust seltskonnas liikudes ja sundimatult suheldes leida äriliselt kasulikke tutvusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Naudid hommikuni tantsimist ja kindlasti ka flirti. Lihtne on huvi pakkuvate vastassoost isikute tähelepanu võita, sul võib olla armastuses õnne.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Rutiinsed suhted ahistavad sind, tahad neist põgeneda. Ära mingil juhul hetkelise tüdimuse tõttu olulist suhet lõplikult katkesta, otsi lihtsalt võimalust veidike vaheldust leida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Päikese ja Uraani vastasseisuga algav isiklik aastaring tuleb rahutu ja seiklusrikas. Ole uuele avatud, valmis kiiresti reageerima ja muutuvate oludega kohanema. Suhete vallas vajad vabadust ja sõltumatust. Sind ärritab väga, kui keegi sind allutada üritab või truudusetuses kahtlustab.