Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
29. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 30. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keegi võib sulle midagi harjumatut rääkida. Kuigi ta mõtleb teisiti kui sina, ei tasu umbusaldavalt suhtuda, tema sõnad aitavad maailma uue nurga alt näha. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära ürita teise inimese elu organiseerida – tema teab ise paremini, mis talle hea on. Sa võid toetada, aga  kindlalt sa siiski ei tea, kuidas tal õige käituda oleks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kus tahes sa ka seltskonnas ei viibiks, ikka kisub õhkkond lõbusaks või lausa ülemeelikuks. Isegi tõsisel töisel üritusel võib korralikult nalja saada. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Väga palju rahmeldada ei tasuks, sest väsid kiiresti ja kui ennast ei hoia, võid end lihtsalt n-ö kinni tõmmata. Isegi kui sul on palju tegemist, leia võimalusi vahepeal puhata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hoia silmad-kõrvad lahti, sinuni võib jõuda kasulikku infot. Võimalik, et kui oled õigel ajal juhtumisi õiges kohas, pakutakse sulle mingit päris põnevat lisatöövõimalust.

Neitsi
23. august – 22. september

Nüüd on sul võimalik hinge tõmmata ja hakkad tundma, et oledki töönädalast väsinud. Proovi rahulikumalt võtta, ära liigselt pinguta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära praegu lase ennast voolul kaasa viia. Kui oled valiku ees – ja seda sa täna suure tõenäosusega oled -  pead kahe jalaga maas seisma ja ise otsuse vastu võtma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa pole iseenda ja eluga vist rahul ning tunned, et peaksid üsna suuri muudatusi tegema. Enne sidemete katkestamist peaksid mõtlema, kas sulle jääb ka tagasitee.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõtle, mida sa täpselt teed – lammutada on sada korda lihtsam kui midagi üles ehitada! Seda, mis kord lammutatud, ei saa enam päris samal kujul ka suure vaevaga tagasi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled mõnevõrra pettunud, sest hakkad aru saama – su partner polegi ideaalne. Vaata inimesi enda ümber, vaata peeglisse – kas näed kedagi ideaalset? 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võiksid ilma igasuguse põdemiseta rihma lõdvemaks lasta ja võtta asja nii, et nüüd ongi käes aeg, mis mõeldud selleks, et elu nautida ja toredate inimeste seltsis seigelda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Rahaasjus ole ettevaatlik. Sa ei ole kursis kõigi asjaoludega ning kui teed olulise tehingu, võib olukord võtta ootamatu pöörde ja su kontrolli alt väljuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval uuel eluaastaringil on sul küllaga tegutsemistahet. Nii vaimset kui füüsilist jõudu on palju. Kindlasti tuleb oma kehale koormust anda. Kui töö vaimset pinget tekitab, saab seda füüsilise pingutuse kaudu maha laadida. Uute suhete arendamine jääb pisut kinni tagasihoidlikkuse ja eksimishirmu taha.