Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. oktoober 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 29. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea päev selleks, et ülemustele silma jääda ja nendega olulisi läbirääkimisi pidada. Seejuures pead aga suutma oma emotsioonid kontrolli all hoida. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on õnnestunud nii mõnedki probleemid lahendada. Kui oled järjekindel ja samas vastutulelik, suudad asjalikult koostööd teha ka raske iseloomuga tüüpidega

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Aktiivseks tegutsemiseks on ara, küll aga tasub selleks valmistuda, tegevusplaan välja töötada. Sul võib tekkida superhäid ideid, praegu aga tuleb neid kiivalt enda teada hoida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead jälgima, et sa ikka kahe jalaga maa peale jääks ning nina liiga püsti ei ajaks – kuigi praegu oled laineharjal, tuleb elus ette ka raskemaid aegu. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pilk on pigem minevikku pööratud. See, mis ammu möödunud, näib mälestustes eriti kaunis ja teeb kurvaks, et kunagi kogetud tunded ei saa enam korduda.

Neitsi
23. august – 22. september

Ei tasu loota ebamäärastele suulistele kokkulepetele – kui kellegi heaks mingit tööd teed, fikseeri lepingud kirjalikult ja igati seadusekohaselt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tänane päev asetab põhirõhu suhete teemale. Midagi võib muutuda kiiremini, kui sa arvatagi oskaks, pöörded võivad olla õnnelikumad, kui sa unistadagi julgeks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Aeg soosib lastega tegelemist. Kui sa pole lapsevanem ega puutu tööalaselt noorema põlvkonnaga kokku, tekib siiski võimalusi laste mõistmiseks ja endas lapsemeelsuse avastamiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Töised ja isiklikud suhted võivad miskitmoodi põimuda. Kas leiad sõprade kaudu tööd või siis areneb tööalastest kontaktidest välja midagi isiklikku.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui tead, mida tahad, siis seda sa ka saad – kui mitte muudmoodi, siis toore jõu ja järjekindlusega. On küllalt suur oht kellegagi lähedastest riidu minna.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pea ees seiklustesse ei maksa tormata, ka peab ettevaatlik olema müstikaga tegeledes. Võib juhtuda, et saad ootamatult väärtusliku kingituse või keegi pärandab sulle midagi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul tuleb tegemist teha inimestega, kelle arusaamad maailma asjust sinu omadest erinevad. Ära hakka oma tõde peale suruma, võta seda suhtlust kui põnevat õppetundi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Oled uuel eluaastal ettevõtlik, tegus ja sirgjooneline. Tegutsed kiirelt ja tõhusalt, lükkad jõuliselt projekte käima ning kaasad tegevusse ka teisi inimesi. Sul jagub enesekindlust, iseseisvust ja vastutusvõimet. Tunned rõõmu sellest, kui saad ennast heast küljest näidata.