Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. oktoober 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 28. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Aktiivse ülespürgimise tõttu karjääriredelil võivad kodused suhted unarusse jääda. Võimalik on ka vastupidine variant – pühendud perele, mistõttu on puudujääke töös. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Raskusi võib tekkida lastega suhtlemisel. Pole lihtne leida õiget viisi nendega lävimiseks, kipud olema kas jäigalt range või siis vastupidi – liiga leebe. Ole järjekindel!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul tuleb suhelda erinevate inimestega, selge see, et sa pole kaugeltki kõigiga neist ühel lainel. Iga inimeseni jõudmiseks on erinev tee, see tuleb sul üles leida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned end üksjagu väsinud või laisana, tujud vahelduvad küllaltki kiiresti. Ka need kohustused, mis väga rasked polegi, näivad ikka koormavad. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Armusuhted on tähtsad. Paraku ei lähe kõik sinu tahtmist mööda, on oht, et tekib tagasilööke. Ole kannatlik - jõu ja pealetükkivusega ei saavuta sa midagi.

Neitsi
23. august – 22. september

Energiatase on kõrge, tegutsed rõõmuga, olles samas tahtejõuline ja järjekindel. Tasub taas käsile võtta kunagi liiva jooksnud projektid ja need edukalt lõpule viia. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mida iganes sa ka ei teeks, pole mõtet loota asjade kiiret arengut. Eriti keeruline on armusuhteid alustada – edu saavutamiseks pead väga-väga järjekindel olema.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sulle meeldivad ilusad asjad. Naudid poodides käimist ja tunned isu endale üht-teist osta. Asjad, mida ihaled, on tõenäoliselt küllaltki kallid. Enne ostu kaalutle kainelt.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tiheneb läbikäimine sugulastega, küllap tuleb naabritegagi tegemist teha, mingite ühiste huvide nimel pingutada ja probleeme lahendada. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik on käima lükata pikaajaline projekt, mis toob stabiilset majanduslikku kasu. Et see õnnestuks, pead aga oma elus mõndagi muutma ja millestki ka loobuma.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suurem osa energiast kulub töötamisele. Nõu ja abi saamisel saad loota pigem vastassoost kolleegidele, mis kutsub ehk kelleski omasoolistest esile kadedust ja õelutsemist.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Teadvustad endale selgelt oma eesmärke, saad aru, kuidas nende poole liikumist kiirendada. Anna endast parim, paranda ennast, lase lahti harjumustest, mis pole head.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval eluaastal oled ärgas ja uuendusmeelne, sead endale kõrgeid eesmärke ja liigud jõuliselt nende suunas. On hea aasta nii õppimiseks kui silmaringi avardamiseks mööda maailma reisides. Suhete vallas vajad palju vabadust, eriti tahad tuttavaks saada inimestega, kes on sinu tavatuttavaist erinevad.