Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
26. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 27. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Paned suhtluses, eriti aga ametialastes läbirääkimistes rõhku heale läbisaamisele, arvestad rohkem teiste kui enda huvisid ning lähed üsna kergesti kompromissile.  

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sulle tundub, et annaksid sa armastuse nimel kõik ja ootad partneriltki ennastohverdavat käitumist. Proovi asja realistlikumalt hinnata, lükkad muidu teise eemale.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

On hea aeg parandamaks sassi läinud suhteid – ürita vanad asjad taktitundeliselt selgeks rääkida. Tasub taastada kontakte, mis on soiku jäänud, end inimestele meelde tuletada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Asjad, mis varem tundusid liiga rasked, tunduvad nüüd üritamist väärt. Oled seisukohal, et julge pealehakkamine on pool võitu ja kaotada pole midagi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võta osa erinevatest üritustest ning aja kõikvõimalike inimestega lahkesti juttu – küllap tekib nii pakkumisi, mida saad enda huvides hästi ära kasutada.

Neitsi
23. august – 22. september

Puutud taas kokku samade ideedega, mis on su peast varemgi läbi käinud, ent mis on mingil põhjusel teoks tegemata jäänudki. Nüüd võid neist jälle vaimustusse sattuda. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Armastuse jõud on tugev. Su tunded on siirad, ausad ja intensiivsed, oskad neid väljendada nii sõnade abil kui füüsilise läheduse kaudu. Võimalik on uus armumine.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tundub, et tavapärane enesekindlus on sind mõneks ajaks maha jätnud, oled kahtlev ja kõhklev. Pelgad uusi asju alustada, sest sa pole veendunud, et kõigega hakkama saad. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Hüva nõu anda ja rahalist tuge pakkuda võivad sulle pereliikmed ja vanemad sugulased. Ka tasub suhteid soojendada ammuste heade koostööpartneritega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Palju sõltub sellest, kas suutsid mõne aja eest toimunud vaidlustes oma seisukoha maksma panna. Kui siis kõik sinu plaanide kohaselt sujus, läheb praegu veelgi paremini.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled rahaasjus edukas tänu sellele, et suudad kasutada nii intuitsiooni kui ka loogikat. Sul õnnestub läbi näha inimesi, kellega äriasju ajada tuleb. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Peaksid rahaasju ajades eriti hoolas ja kainelt arvestav olema. Kipud tegema ebarealistlikke plaane või kellegi mõjutustele alluma, mistõttu võid kergesti valearvestusi teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algamas on meeldiv ja harmooniline eluaasta, mil saad oma võimeid mitmel rindel rakendada. Minevikukogemusest ja sugulaste toetusest on palju abi. Tunnetad end osana tervikust, suguvõsa energia annab sullegi elujõudu. Sõbrad tahavad sulle küll parimat, ent nende nõuanded ei ole alati usaldusväärsed.