Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
25. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 26. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oskad inimestele õigesti läheneda, suudad võtmeisikutele meeldiva mulje jätta ning seetõttu on lihtsam asju tasapisi ajades oma eesmärkidele aina lähemale nihkuda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tahad kõike ja kiiresti saada. Sind võib häirida, et suhete arendamine ei edene niisuguse tempoga, nagu lootnud oled. Rahune - kannatuse katkemine oleks praegu suurim viga.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinuni jõuab palju olulist infot, ära lase seda kõrvust mööda! Sellest, mida praegu kuulda saad, on võimalik teha järeldusi, mille abil saad edukalt tuleviku sihte seada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled optimistlikult meelestatud, ent paraku on üsna suur tõenäosus, et just seetõttu hindad oma võimalusi ja võimeid üle. Energiat on piiratud hulgal, hoidu külmetumast.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tööl võib päev olla üsna pingeline. Ära lase emotsioonidel üle keeda, väldi mõtlematut tegevusse tormamist. Pigem jälgi teiste tegevust.

Neitsi
23. august – 22. september

Võimalik, et see inimene, kelle oled enda jaoks välja valinud, on miskipärast vastumeelne su lähedastele, näiteks vanematele, ja sellel pinnal tekib üksjagu pinget.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinu eeliseks nii mõnegi konkurendi ees on julgus laiema publiku ees sõna võtta ja rääkida tõtt ka juhul, kui kellelegi seda valus kuulata on.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Rahulolematus tekitab sisemist pinget ja probleeme suhetes. Sul on tugev kontrollivajadus, kipud partnerile tingimusi esitama. Armukadedus võib silme eest mustaks võtta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tahad kätt elu pulsil hoida, igasugustes tegemistes aktiivselt kaasa lüüa ja iga asja kohta oma arvamust avaldada. Võimalik, et oled küllaltki jonnakas ja vaidlushimuline.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap tunned end rahuliku ja tasakaalukana. Närvi võib sind ajada peamiselt see, kui keegi sind takka kiirustab ja sa ei saa asju omas tempos tasapisi teha.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hea aeg vaimse töö tegemiseks. Mõistus on ergas ja energiat palju. Suudad suurepäraselt süveneda, oskad märgata ja analüüsida nii detaile kui ka hoomata tervikpilti.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tähelepanu koondub pigem kodusesse sfääri. Veedad rohkem aega oma pereliikmete seltsis. Mõtled sellele, mismoodi seljatagust kindlustada ja suhteid tugevdada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Oled algaval eluaastal rahutu. Elus on palju põnevat, mida tahaksid proovida. Süveneda on raske, kuna sul on pidevalt mitu tegevust korraga pooleli. Januned seikluste järele, valmistad hea meelega üllatusi ka kaasinimestele. Eelistad tegutseda pikalt planeerimata, hetkeimpulsi ajel.