Phil Collins ja Orianne Cevey Foto: VIDA PRESS
Inimesed
24. oktoober 2020, 11:00

Phil Collinsi piinad jätkuvad – eksnaine süüdistab teda WC-s nuhkimises (3)

Põdura tervisega Phil Collins on sattunud põrguliku armudraama keskmesse. Eksabikaasa Orianne Cevey (46), kellega Collins (69) mõni aasta tagasi uuesti koos elama hakkas, abiellus suvel salaja teisega ning keeldub Collinsi häärberit vabastamast - ta elab seal nüüd uue mehega.

Iltalehti teatel ei pääse Collins oma majja Miami Beachil, sest tema kahe poja ema Cevey ja naisest 15 aastat noorem Thomas Bates on palganud relvastatud turvamehed. Phil on reetliku eksi kohtusse kaevanud: ta nõuab oma eluaset tagasi. Liiatigi on tema sõnul majas palju väärtuslikku, sealhulgas hinnalisi esemeid tema Genesise karjääri päevilt. Kuid šveitslanna, kelle pärast Phil hülgas omal ajal oma teise abikaasa, nõuab ligi 17 miljoni euro suurust hüvitist. Ometi oli ta saanud  lahutuse käigus Phililt üüratu summa – 33 miljonit eurot.

Lisaks süüdistab eksnaine Collinsit nuhkimises: tema väitel lasi Phil majja paigutada paarkümmend kaamerat, mille kaudu ta on saanud jälgida kõike, mis häärberis toimub. Orianne'i väitel on salasilmad koguni WC-s ja garderoobis. 

Kohtulahing algab eelseisval nädalal.