Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
23. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 24. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Igav sul nädalavahetusel küll ei hakka. Sõltub sinust endast, kuidas sa huvitavat aega kasutad. Kõige tähtsam on lähtuda iseenda sisemistest vajadustest.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Juhul, kui oled valetanud või kellegagi manipuleerinud, oled praegu väga raskes seisus. Parim väljapääs igast olukorrast on asjade aus selgeks rääkimine.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ainult optimismist ei piisa. Sul ei pruugi õnnestuda sama liini jätkamine, mis seni pidevalt kasu tõi. Ilmsiks võivad tulla asjaolud, mis su kiiret edasiliikumist pidurdavad. 

Vähk    
22. juuni – 22. juuli

Õigel ajal õigesse kohta sattumine on tõenäoline. Ära kartma löö, kui prožektorite valgusvihk sinul peatub – oled ju tark ja julge, nüüd on aeg seda demonstreerida!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tuleks vältida halva tujuga poodi minemist, sest tõenäoliselt ostad siis kõikuvate emotsioonide ajel endale midagi niisugust, mida tegelikult mitte iialgi vaja ei lähe.

Neitsi
23. august – 22. september

Veenuse ja Saturni trigoon toob suhteisse rahu ja tasakaalu. Vajadusel saad kallimaga selgeks räägitud ka keerulised teemad, teineteisemõistmine lähendab teid veelgi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vastassoost isikud keerlevad su ümber, see annab sulle järjest hoogu juurde. Paned rõhku oma kenale väljanägemisele ja naudid seltskondlikku suhtlemist.

Skorpion
24. oktoober – 21. november    

Tegemist on palju, ent kohustusi oled enda kanda võtnud vabatahtlikult, seega tunned neist pigem rõõmu. Hingelähedased asjad õnnestuvad hästi.

Ambur
22. november – 21. detsember

On armastuse ja vabaduse, loomingulisuse aeg – lase vaim vabalt lennata! Tuleb palju üllatusi, mis on enamjaolt positiivse iseloomuga.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kodu vajab su tähelepanu ja hoolt. Tegemised, mida oled aina edasi lükanud, tuleb nüüd ette võtta, ja ilma aega raiskamata. Kui kõige kallimate inimeste eest seisad, saadab sind edu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kõige hullem viga oleks see, kui end kõige targemaks peaksid ja leiaksid, et sul pole mingit põhjust end arendada. Teed on sulle valla, ent seda vaid juhul, kui oled valmis end harima.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tõenäoliselt sa eriti muud teha ei jõuagi kui ajada palavikuliselt oma rahaasju. Siiski pead keskenduma viisaka joone hoidmisele ja pidama kinni üldtunnustatud reeglitest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval uuel eluaastal on sul võimalus palju teha ja oma tegevusega nii mõnelegi olulisele isikule silma jääda, kuulsust ja au koguda. Kui julge oled ja tekkivad võimalused enesekindlalt ära kasutad, avanevad üha uued ja uued uksed. Ära vaid liiga uhkeks mine!