Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
24. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 25. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oskad märgata seda, mis on su ümber hästi, jätad halvad asjad tagaplaanile. Hea päev selleks, et klaarida sassi läinud suhteid, oled kaaslaste suhtes mõistev ja taktitundeline.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Koostöös võib tekkida raskusi, nokitsed pigem omaette. Kaaslaste ideed võivad küll päris head olla, aga sul on raske enda mõtlemist muuta.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Valitseb konfliktioht. Kipud kaaslastes konkurente nägema ja keskendud pigem sellele, et teistest parem olla. Näed isiklikke, aga mitte ühiseid eesmärke.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tasub oma eesmärgid läbi mõelda, sest kui sa tead, kuhu jõuda tahad, on sul nüüd küllalt lihtne oma plaanide teostamiseks vahendeid leida. Kaaslasedki toetavad sind meeleldi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Taas tõuseb päevakorrale teema, mille juba lõpetatuks lugesid. Võimalik, et su ellu tuleb tagasi keegi, kelle juba peaaegu unustanud olid. Ta äratab kauneid mälestusi.

Neitsi
23. august – 22. september

Kontaktid lähisugulastega toovad sulle rõõmu, tunned, et su seljatagune on kindel, sind hoitakse ja armastatakse. Ole rahaasjus eriti tähelepanelik ja täpne.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Soodus aeg suhete arendamiseks. Suudad olla mõõdukas, tunded ei käi mõistusest üle. Saad vaistlikult aru, kuidas on õige teise inimesega käituda, millest ja kui palju rääkida. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Jagub nii optimismi kui tegutsemistahet. Peaksid keskenduma sellele, et kasvatada eneseteadlikkust, mis aitaks sul uued võimalused õigesti ära kasutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ole kannatlik ja hoia silmad-kõrvad lahti, sinuni võib jõuda olulist informatsiooni. Äriasjad edenevad kenasti, eriti juhul, kui su tegevus on loominguline. 

d Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar
Märkad, et sind ümbritsevad toredad inimesed, oled suhtlus- ja koostöövalmis. Suudad märgata ka keeruka loomuga tüüpide häid külgi ja neid taktitundeliselt tunnustada. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suudad oma elu kenasti tasakaalus hoida ja aega õigesti planeerida. Kohustused saavad täidetud, kindlasti leiad aega ja energiat ka lõbutsemiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Teiste arvamus ei ole kohe kindlasti kõige tähtsam. See on sinu elu, see on sinu armastus – julge olla see, kes oled. Sul on võimalus valikuid teha kuulates oma südame häält.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval eluaastal on sul tänu optimistlikule meelele ja enesekindlusele lihtne edasi liikuda. Jõudu ja teotahet on palju, oled hea organisaator, tõmbad teisigi oma tegevusse kaasa. Oled teiste hulgas populaarne ja naudid meeldivate inimeste tähelepanu. Väga tähtis on pidevalt õppida ja ennast arendada.