Prints Harry ja hertsoginna MeghanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. oktoober 2020, 11:00

Harry ja Meghan avasid lõpuks kodulehe – kuid fännid on nördinud (1)

USAsse kolinud prints Harry ja hertsoginna Meghan teatasid kevadel, et asutavad uue heategevusorganisatsiooni Archewell. Nüüd sai Archewelli koduleht viimaks valmis, kuid kauaoodatud sündmus valmistas mõnelegi fännile pettumuse. 

Sussexi hertsogipaar lubas aprillis, et Archewell avab veebikülje. Nüüd on šiki kujundusega koduleht www.archewell.com olemas ning võimalik on tellida Archewelli uudiskirja. Kuid sotsiaalmeedias on kostnud nurinat, et muud infot peale sihtasutuse kontaktandmete kauaoodatud veebiküljel pole ning esilehelt kaugemale ei pääse.

Archewelli koduleht piirdub praegu ainult lakoonilise avaküljega. Foto: Kuvatõmmis Archewelli veebiküljelt

Archewelli nimi seostub esmalt Sussexi hertsogipaari poja Archie Mountbatten-Windsoriga, kes sai 6. mail aastaseks. Ent Harry ja Meghan seletasid aprilli algul, et sihtasutuse nimi sündis juba enne poega ning isegi enne nende planeeritud kaubamärki Sussex Royal. Inspiratsiooni sai kuulus paar kreekakeelsest sõnast arche, vahendas ajakiri People. „See tähendab ürgalget,“ seletasid Harry ja Meghan oma avalduses.

„Sidusime sellega heategevusorganisatsiooni, mille lootsime kunagi üles ehitada, ning sellest sai inspiratsioon meie poja nimeks. Teha midagi tähendusrikast, teha midagi olulist. Archewell on nimi, mis ühendab tugevust ja tegevust tähistava iidse sõna ning teise sõna, mis äratab sügavad ressursid, millest me igaüks peame jõudu ammutama.“

Ingliskeelne sõna „well“  tähendab nii „kaev“ kui ka „hästi“.