Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
22. oktoober 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 23. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kõik võib hästi minna, kui võtad tempo aeglasemaks ning usaldad otsuste tegemisel sisetunnet ja minevikukogemust. Võimalik on edukalt teha olulisi äritehinguid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suudad kaaslasi mõista, end teise inimese olukorda panna. Näed läbi teiste tegutsemismotiive. Nii armsama kui ka sõprade ja mõttekaaslastega läbisaamine sujub  kenasti.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vaeva oled palju näinud, õige hetk otsustava sammu astumiseks töövallas on nüüd vast käes. Küllap on sul mõjukaid toetajaid, kes oskavad suurepärast nõu anda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Isiklikes suhetes võib olla pinget – suutmatust teineteist mõista, põhjusetut armukadedust. Oled kaaslasega kriitiline ja nõudlik, samas enda käitumise nõrku kohti sa märgata ei oska.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul õnnestub asju niimoodi planeerida, et kodune ja töine elu on kenasti tasakaalus. Küllap saavad lähedased aru, mille nimel sa tööl pingutad ja tahavad sulle toeks olla. 

Neitsi
23. august – 22. september

Enesekindlust on palju, sa ei vaevu asju põhjalikult läbi mõtlema, nii jäävad olulised detailid kahe silma vahele. Armastatud inimesed ei pruugi osata sulle õiget nõu anda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on armsamale küllaltki kõrged nõudmised. Armukadedus on kerge lahvatama, mistahes arusaamatused kipuvad viima tülitsemiseni.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Päike jõuab oma taevasel teekonnal Skorpioni sodiaagimärki. Algab sinu jaoks soodne periood, mil saad keskenduda enda isiklikele soovidele ja vajadustele.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid üllatuslikult leida ühise keele inimesega, kes seni on tundunud sinust väga erinev olevat. Kaaslasi on kerge mõista. Ausad ja siirad vestlused tugevdavad suhteid veelgi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oma välimusele paned suuremat rõhku, oled edev ja tunned rõõmu pilkude püüdmisest. Vastassoo esindajatega on lihtne kontakti saada. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõtled küll palju sellele, kuidas oma tegevust niimoodi planeerida, et töödega valmis saada ja jääks ka vaba aega, aga see ei taha õnnestuda. Kohustusi on palju.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mõistad oma vajadusi ning planeerid tulevikku. See on hea aeg õppimiseks või siis selleks, et uurida õppimisvõimalusi ja panna paika pikaajalisem plaan enesetäiendamiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud või Skorpion! Algaval uuel eluaastal võta juhtimine otsustavalt enda kätte. Sul on palju valikuid, saad iseseisvalt otsustada, mis on sinu jaoks parim. Mõistus on terav ning sul on lihtne maailma rõõmsa pilguga vaadata. Julge pealehakkamine ja positiivne suhtumine tagavad tihtipeale ka edu.