Inimesed

Eesti vabamüürlaste liikmeskond kasvab: „See ei ole salajane organisatsioon, aga seal on omad saladused.“ (24)

LISA KOMMENTAAR

kui keegi teab30. oktoober 2020, 15:40
Üks huvitav lugu...30. oktoober 2020, 02:18
Umbes aasta tagasi sattusin välismaal ühe kiriku juurde. Tähelepanu köitis sinna saabuv seltskond, nad eristusid väga koloriitselt üldpildist. Üldiselt ma ei armasta kirikuid kuid nüüd läksin kah uudishimust sisse. Kuna nad ei olnud just kirikurahva moodi. Seltskond ootas rahulikult kuni vana lõpetas kanslist oma jauramise. Vahepeal oli meil aega ühe härraga mõtteid vahetada, meie vastluse lõppedes nentis kurvalt, et vennaskonnal on tõsine mure Eesti loozi pärast, kuna helgemad on juba ammu läinud ja aastaid pole järelkasvuga kiita. Eesti vennaskonnast siis nõnda palju. Te mõelge selle üle!
Bnmm23. oktoober 2020, 19:48
Kahtlane värk, ETV oli näha, et istuvad punases saalis ja loevad üksteisele piiblilugusid. See on üldine nali.. on salajased niiditõmbajad
Ei lähe kokku24. oktoober 2020, 00:27
...kui väidetav Piibel asub sünges ja halva auraga paeluudega saalis!?
Jaanus30. oktoober 2020, 02:27
Mis elles halba on kus piiblit loetakse. Ega see piibelgi pole teabmis ilus raamat. 1. testamendis käseb nende jumal teisi julmalt ja veriselt mättasse lüüa ja nö 2. taestamendis jeesus ei tulnud ju vanu seadusi tühiseks tegema. Mõlemas kirjatükis on hlgaliselt lugusid kuidas enne messia tulekut löödi hulga süütuid inimesi sellesama issanda nimel halastamatult mätasse, sellepärast messiad vajasid selles ilmas materialiseerumiseks ohtrasti vereohvreid. Kes on piiblit lugenud, see väitku vastupidist.
Kuidas23. oktoober 2020, 16:16
Saaks selle organistsiooni liikmeks, ma tahaks kah öökulli mees olla
Kaks soovitajat nagu jahimeestel23. oktoober 2020, 16:34
Peab olema, hea kui oled mingil määral " oluline" tegelane, ja siis hakatakse komprat koguma, kuni allud.
Põhiline24. oktoober 2020, 13:47
...et peab olema mistahes tingimustel müüdav hing!
Vs: Kui tahad, siis Eesti...30. oktoober 2020, 15:23
Ei ole õrna aimu kah mis teeksin, akkaks äkki kala kostüümis tegema kah näitemängu :-)
Maali23. oktoober 2020, 15:22
Ah, et maailma ei saa juhtida MTÜ. Eesti riiki juhtisid oravad küll, kui Aktsiaseltsi. Juhatusele privileegid ja hüved, töölistele nälg ja võlg.
Atatyrk23. oktoober 2020, 15:19
Sama hästi oleks need ajakirjanikud võinud minna intervjueerima mõne suure ettevõtte koristajaid ettevõtte majandustulemustest, tulevikuperspektiividest, aktsia hinnast jne. ma arvan et need meie vennad isegi väga ei valeta, nad ei ole lihtsalt väga kõrgele kraadile jõudnud. Nagu igas organisatsioonis ( armee, religioon, ettevõtlus, avalik sektor, jne ) on käsu ja alluvusliin nii toimib see ka massoonidel. Nad lihtsalt ei tea mis nad teevad vaid tahavad eputada oma ego ja osad on lasknud end ka ajupesta, internatsionaalseid suur-tegijaid on eestis selles sektoris vähe- ilmselt 2-3 tk.
Atatürk oli Leenini sõber23. oktoober 2020, 16:03
Kas nad olid mõlemad Loozivennad
Vabamüürlus on selleks et kompromiteerida23. oktoober 2020, 14:10
Lugesin kolm esimest osa Albert Pike "Vabamüürlaste moraal ja dogma". Seal oli selline rütmiline sugessioon sisse ehitatud: me teeme maailma paremaks, sest lambad ei oska seda mõtestatult teha; me oleme ideaalsed ja head, ei tapa, aga tegelikult teeme seda, kui vaja, kui olukord nõuab jne. Oled seotud vandega, mis lubab elu võtta kui reedad. Üksteise kohta teatakse asju ja see on väljapressimise ajend, nt hääleta riigikogus vajaliku asja poolt või muidu...
No kas tõesti inimesed ei saa aru23. oktoober 2020, 12:51
Tsitaat: See ei ole salajane organisatsioon, aga seal on omad saladused. AHAHH! Headuse ja ideaali egiidi all tegutsevad paljud "ilusad" organisatsioonid, kus enamus tegutsejaid seisavad oma arust hea asja eest. Ja siis on need, kelle tegude varjamiseks organisatsioon või üritus on tegelikult loodud. Nagu nt heategevuslik organisatsioon Hillary Clinton Foundation, kus Laura Silsby "New Life Children's Refuge" juht oli seotud tookordse katastroofipiirkonna Haiti lasteröövi (for child sex trafficing) katsega. Kurjus kannab ikka heatahtlikkuse maski ja kasutab sinisilmseid tõusikuid kilbina ära.
Lina pole ainus23. oktoober 2020, 12:18
Ka katoliku kirik on seda nähtust põhjalikult kirjeldanud ja inimesi hoiatanud. https://katolikuopetus.ee/uus-maailmakord-kelle-kasuks-ja-kelle-juhtimisel/
Kellumees23. oktoober 2020, 12:34
Aga meie EELK peapiiskop Viilma on väidetavalt endine massoon!
Jahbulon jt23. oktoober 2020, 13:25
Viilmal jätkus mõistust, sellest sektist kiirelt lahkuda. https://www.ohtuleht.ee/515897/eesti-luteri-kirikut-lohestab-tuli-vabamuurluse-parast
Juss30. oktoober 2020, 02:55
Pole see Viilma miskit endine, tyyp on ikka täiega, aga kunavennad otsustasid sel korral asjal sedamoodi välja paista siis sellest avalikult ei räägita ja kui vaja siis vennaskonna huvides salatakse maha igasugused seosed loozivendadega.
Must23. oktoober 2020, 11:12
Eilses Ringvaates jäi nende tumedatest ruumidest küll väga sünge ja kurjakuulutav mulje. Eksitavatele ristimärkidele vaatamata.
Artiklis püütakse massoone kujutada süütutena ja vastaseid naeruvääristada23. oktoober 2020, 10:57
Usun pigem Lina, et tegemist on deemonliku hämara ühinguga (kuidas salatsemine on võimalik demokraatlikus maailmas?), mille tipus on saatan ise.
Tukiloputaja23. oktoober 2020, 10:33
Soovitaks siis artikli autoril veel uurida ja sügavamale kaevata, et kellele on vaja normaalset ühiskonda lammutada küll kõikvõimalike rassismi-, vähemuste- ja ei teagi milliste süüdistustega veel. Nüüd oleme jõudnud sinnamaani, et kiidetakse juba monumentide ja kunsti väärtuste lõhkumine heaks kuna kellelegi mõjub see solvavat. Selliste käitumine mõjub aga väga paljudele solvavat, aga väljendada seda ei tohi- saad kohe süüdistuse... Kummal pool see hullumaja siis on?
Siililegi selge23. oktoober 2020, 09:47
Maailma valitsevad need kes raha trükivad. Näiteks USA föderaalreserv on erafirma. Kellele kuulub, uurige ise.
Kellumees23. oktoober 2020, 09:02
Huvitav, et millegipärast on käima lükatud Lina diskrediteerimise kampaania. Tavaliselt kiunub see koer, kes kiviga pihta on saanud. Kindlasti 90 % artikli lugejatest ei ole raamatut kunagi isegi kätte võtnud. Kui oleks, siis teaks, et raamat tugineb massoonide enda allikmaterjalidele - näiteks Eesti puhul müürlaste ajakirjale Vendlus. Aga mitte ainult. Rootsis näiteks on massoonid tema raamatu lugemise endi keskil ära keelanud. Siin üritatakse meest sopaga üle valada - "see, mis ta kirjutab on rumalus". Raamatu lugeja las ise otsustab seda. Küsimusi tekib. Puhas värk see igaljuhul ei ole.
Juhanes23. oktoober 2020, 09:55
Raamatu lugeja võib ise otsustada demokraatlikus riigis. Meie oma on paraku liberaaldemokraatlik, mis tähendab, et otsused võetakse vastu Brüsselis.