Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. oktoober 2020, 23:39

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 22. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui rahaasjus riskida, võib juhtuda, et tehing jääb pooleli, kuna tegevuse käigus avalduvad uued, sinule ja su partneritele ebasoodsad asjaolud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Raske on saada inimestest, kelle põhimõtted sinu omadest erinevad. Selle asemel, et proovida neid mõista, kipud ennast paremaks pidama ja nende peale vihastama. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võimalik, et eelnenud päevil tegid impulsiivselt tegutsedes nii mõnegi vea. Nüüd on aeg neid vigu tunnistada ja võtta midagi ette olukorra parandamiseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu suhtes ollakse nõudlik, sult nõutakse suurt pingutust. Ära võta seda üksinda ette, ole nutikas delegeerides ülesandeid tarkadele ja võimekatele inimestele.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära tee liiga suuri plaane. Pidev „lennus olemine“ mõju pigem väsitavalt, sul on kindlasti vaja aega ka selleks, et oma kodus pere keskel tasapisi toimetada.

Neitsi
23. august – 22. september

Infokanalid on valla. Kui tähelepanelik oled, kuuled mõndagi, millest su kasu on. Hästi ettevaatlik peaksid praegu olema äriasjus. Ei maksa teha suuri tehinguid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea, kui sa ei pea aega oma igapäevases keskkonnas veetma, vaid saad olla mingis ebatavalises kohas. Olulist rolli mängib ka see, et su kõrval oleks meeldiv kaaslane.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Energiat on palju, sead endale kõrgeid sihte. Võib tekkida nutikaid ideid raha teenimiseks. Teised oskavad hinnata su kohusetundlikkust ja teravat mõistust.

Ambur
22. november – 21. detsember
Sul on palju informatsiooni, ent tuleb õige hoolikalt valida, kellega ja kui palju sa seda jagad. On infot, mille andmine valele isikule toob kaasa probleeme nii sulle kui teistele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar
On konflikt su tööalaste ja isiklike püüdluste vahel. Kui paned rõhku suhetele lähedastega, satud olukorda, kus jäävad kasutamata karjäärialased võimalused. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar
Rutiinsete kohustuste täitmine ei ole sulle meeltmööda. Võid olla hajameelne, asju segamini ajada või mõne kohtumise sootuks unustada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keegi võib soovida üheskoos kuhugi investeerida või mingi kallis asi mitme peale osta. Niisugused tehingud on seotud riskiga ning parem nendest keelduda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Lähed uuele eluaastaringile vastu avatud meelega. Intuitsioon on tugev, aga saad seda veelgi arendada. Suhteis vajad vabadust ja sõltumatust. Truudus on sinu jaoks seotud sisemise aususega, sind ärritab, kui keegi sind alusetult kahtlustab ja kontrollida püüab.