Tiina Türk; Anu Saagim; Sirje Presnal saates "Puuduta mind"
Puuduta mind
31. oktoober 2020, 18:10

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist

„PUUDUTA MIND“ 156. SAADE | Tajuja Tiina annab nõu: mida teha, kui kodus kummitab (2)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on aastal 2019 saate "Selgeltnägijate tuleproov" üks edukamatest osalejatest Tiina Türk (64). Tajuja Tiinana tuntud naine, tegeleb energiate ja teispoolsusega.

Räägime seekord "Puuduta mind" saates selgeltnägija Tajuja Tiinaga vihjetest ja märkidest igapäevaelus, mida võiksime tähele panna, et suurematest ebameeldivustest hoiduda.

Jagame nippe, kuidas halba energiat ja paha tuju endast eemale peletada. Mida teha, kui kodus kummitab ja kuidas kummitusest lahti saada? Kas ka head hinged on kodukatuse all liiast? Kas ära saatmata hinged võivad põhjustada kodus elavatel pereliikmetel raskeid haiguseid ja õnnetusi? Miks ei tohiks urni kadunukese tuhaga kodus hoida? Miks ei peaks kadunukese mälestuseks aknalaual või laual küünalt põletama? Kas surnud inimese pildid tuleks seintelt ja kummutitelt sahtlisse või albumisse panna?

Vaata saadet!

Tiina Türk Anu Saagim saates "Puuduta mind" (Hannes Dreimanis)

Edasi lugemiseks: