Jaagup TuiskFoto: Martin Ahven
Inimesed
20. oktoober 2020, 18:07

Jaagup Tuisk: kui mulle keegi meeldib, olen üsna otsekohene

"Tahaksin rohkem olla paha poisi kuvandiga, kuid tundub, et olen siiski pai poiss. Usun, et enamikele neidudele meeldivad just pahad poisid ja saan hästi aru, miks nad nii eelistavad," muigab Jaagup Tuisk raadio Elmar saates "Õhus on armastust".

"Olen lihtsalt rahulium. Kutsun neiu viisakalt välja ja olen pigem härrasmehelik. Millegipärast usun, et paha poiss nii ei käituks," naerab Jaagup.

"Kindlasti on tüdrukuid, kes teevad ise esimese sammu, ka see on väga okei ja tore! Enamsti kutsun aga ise neidusid välja. Kui mulle keegi meeldib, olen üsna otsekohene, kutsun esimesel võimalusel ta näiteks välja sööma. On tulnud ette olukordi, mil peab neiu kutsele viisakalt eitavalt ütlema. Kui nii juhtub, proovin seda viisakalt ja ilusasti öelda," räägib laulja. 

Tuisk on hetkel vaba ja vallaline ja püsisuhtesse veel ei kiirusta. "Küll jõuab selle asjaga tegeleda, kiiret mul pole. Õige kaaslase juures mängivad olulist rolli nii paljud näitajad: tema välimus, kuidas või millest ta räägib,tema lõhn. Tinderi kohtingutesse ma eriti ei usu, üheksa kohingut kümnest ei pruugi õnnestudam" ütleb ta.

Jaagupi sõnul saab enamjaolt esimese viie sekundi jooksul aru, kas keegi on sinu inimene või mitte. "Mõtle nüüd, kui saad viie sekundi jooksul aru, et asi ei toimi, pead temaga ikkagi viisakalt kohtingu lõpuni olema. Tinderis ma aktiivne pole, kuid Instagrami kaudu olen mõnel kohtingul käinud," lisab laulja.