Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
20. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 21. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled küllaltki rahutu, paigal istumine ja süvenemist nõudva töö tegemine ei edene sugugi. Tahad palju suhelda, inimeste hulga liikuda. Aeg on soodne info kogumiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kannatlikkus ja püüdlikkus toob sulle edu loomingulises töös. Inimestega suhtlemisel peaksid aga olema ettevaatlik – võimalik, et keegi varjab sinu eest olulist infot.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui sul on olnud arusaamatusi lastega suhtlemisel, siis nüüd tasuks suhete usalduslikumaks muutmiseks midagi ette võtta. Kasuta koolivaheaja võimalusi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Aeg annab sulle võimaluse oma karjääri edendamiseks. Oled nutikas, oskad õigel hetkel õiged sõnad leida ning neid eesmärgipäraselt kasutada. Lihtne on endast head muljet jätta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suudad kenasti meeldivad tegevused ja kohustused ühendada, oma aega õigesti planeerida. Pole välistatud, et löövad lõkkele tunded inimese vastu, keda juba ammu tunned.

Neitsi
23. august – 22. september

Peaksid jälgima, kellele ja mida sa räägid. Ära kibele oma saladusi jagama, usalda neid vaid parimaile sõpradele. Sinuni võib jõuda info, mis su saatust küllalt oluliselt mõjutab.

Kaalud    
23. september – 23. oktoober

Asjaajamine kaaslastega kulgeb meeldivalt, koostöö sujub asjalikus vaimus. Kui nüüd peaks tekkima uus suhe, kujuneb see tõenäoliselt pikaajaliseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november    

Tööasjade edendamine ja kokkulepete sõlmimine läheb edukalt. Sa lihtsalt satud õigel ajal õigesse kohta või jõuab juhtumisi su kõrvu info, mis sind päris palju edasi aitab. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Hoia ja arenda häid suhteid lähedastega. Aeg sobib ka põhjalikumate muudatuste tegemiseks kodukujunduses, nii et kui oled plaaninud remonti, tasub sellega nüüd alustada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mõtted selginevad, saad aru, mis on oluline, mis mitte. Võid avastada, et oled mingit olulist asja valesti mõistnud ning muudad nüüd oma suhtumist täielikult.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned end kallima kõrval turvaliselt, naudid temaga koos olemist. Tasub palju aega oma mõtetest ja tunnetest rääkimisele pühendada, see tugevdab suhet.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui sul on mingi töö kunagi pooleli või suhted klaarimata jäänud, põhjustab see praegu lahkhelisid, mis pidurdavad eesmärkide poole pürgimist.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval aastaringil on sul elutahet küllaga. Oled valmis uuteks seiklusteks, üksluine elu mõjub rõhuvalt. Rahaasjus võib õnn sind soosida – leiad häid koostööpartneid, ootamatult avaneb võimalusi oma sissetuleku suurendamiseks või uue äri alustamiseks. Kui armud, siis ilmselt täiesti ootamatus olukorras.