Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
19. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 20. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Rahaasjadel tuleb silm peal hoida. Ootamatused, aga ka ebatäpsused võivad segadust tekitada. Esmatähtis on, et kiirelt reageerid, neile õigel ajal jaole saad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Merkuuri ja Uraani vastasseis teeb rahutuks. Pinged, mis on sinu sees, tuleb kuidagimoodi lahendada. Selleks tuleb esmalt saada aru oma reaktsioonide sügavamatest põhjustest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Emotsioonid võivad olla tugevad, sul on raske neid talitseda. Vanad probleemid võivad meenuda. Leia pingete maandamiseks mõistlik viis, ära ela neid kaaslaste peal välja.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kuigi tähelepanu on sinu jaoks esmatähtis, on küllaltki oluline ka materiaalne kasu. Läbirääkimisi pidades suudad soodsad tingimused välja kaubelda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Leia aega harrastustega tegelemiseks ja sõprade jaoks. Kui sul on lapsed, võta nendega koos midagi põnevat ette. Tööasjus ära tähtsaid pöördeid tee.

Neitsi
23. august – 22. september

Ole tähelepanelik, kogu teavet ja analüüsi seda. Ära tee olulisi otsuseid enne, kui oled saanud ammendavad vastused kõigile teemakohastele küsimustele.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui leiad uue huvitava töö, ära siiski sildu põleta – see, mis praegu tundub väga tulutoov, ei pruugi seda olla aasta-paari pärast. Pead rahulikult järele mõtlema.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Paljudest asjadest on võimatu aru saada, aga ainult niikaua, kuni sa probleemidesse süveneda ei viitsi. Vaata julgelt peeglisse ja mõtle asjad enese jaoks selgeks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on käed-jalad tööd täis. Tegutsed täie hooga, aga kõik ei pruugi tõrgeteta sujuda. Usalda ka kaaslaste tööpanust, jaga oma mõtteid ja küsi teistelt nõu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ürita vältida teistele võimupositsioonilt lähenemist. Isegi juhul, kui oled kõrge ülemus, on mõistlik teiste arvamusi ja vajadusi arvesse võtta, vastasel korral toob aeg lahkhelisid.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle võidakse teha huvitavaid tööalaseid ettepanekuid, pakkuda väga vastutusrikast kohta. Sellisel juhul tuleb esmalt kaine mõistusega hinnata, ega pakutav töökoorem ülejõukäivaks osutu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Lähed ka küllalt kergesti põlema, võid kergesti libedale teele minna ja vaielda ägedalt filosoofia ja religiooni teemadel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Ehkki isiklikud ambitsioonid ja kordaminekud on sulle algaval eluaastal esmatähtsad, oled ka kaaslaste suhtes heasoovlik ja mõistev. Sammud julgelt oma eesmärkide suunas, ent seejuures ei kahjusta sa teisi. Sul on suur loominguline potentsiaal, kasuta seda tulutoovalt!