Kirstie AlleyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. oktoober 2020, 16:18

Trumpi toetav näitlejanna langes teiste staaride meelepaha alla

Teenekas USA koomik Kirstie Alley teatas, et toetab presidendivalimistel praegust riigipead Donald Trumpi – „sest ta pole poliitik“. Kuid „Cheersi“ näitlejanna sõnavõtt on tema kolleegidel harja punaseks ajanud.

Alley teatas, et toetab Trumpi presidentuuri nagu ka eelmistel valimistel. „Hääletan Donald Trumpi poolt, sest ta POLE poliitik,“ säutsus staar Twitteris. „Hääletasin samal põhjusel tema poolt neli aastat tagasi ning hääletan sel põhjusel uuesti. Ta saab asjad kähku tehtud ja pöörab ka majanduse kähku tõusuteele,“ lisas Alley.

Kuid õige pea võtsid Trumpi-vastased staarid Alley sihikule, kirjutab New York Post. „Shelley Long oli sinust palju naljakam,“ säutsus režissöör Judd Appatow, viidates Alley ekraanipartnerile „Cheersis“.

„Minu hääl Bideni poolt nullis sinu hääle,“ kuulutas „Meediumi“ täht Patricia Arquette. „Olen tänaseks oma kodanikukohuse täitnud.“

Koomik Natasha Rothwell avaldas arvamust, et Alley sõnavõtt näitab tema vanameelsust. „Kirstie Alley säuts röökis: „Ma ei oska lugeda! Ma ei vaata uudiseid! Mustad elud ei loe midagi! Minu keha, teie valik! Maski kannavad mökud! Ja seksuaalsus on enese valik!“ Siis pani Rothwell viimase pirni: „Ma ei suuda mõelda muud, kui et 87% siinseid inimesi peab guugeldama, kes Alley on.“

Alley kirjutas vastuseks, et pole eales niimoodi sõimata saanud. „Mul siis järelikult ei tohi oma arvamust olla.“