Kristo KoikFoto: Kuvatõmmis videost
Saund
20. oktoober 2020, 15:02

VIDEO | „Rannamaja“-Kristo avaldas debüütsingli: iga enesekindel inimene tunneb end minu laulusõnades ära

Tõsielusaate "Rannamaja" esimeses hooajas laineid löönud Suur Kristo ehk Kristo Koik on sukeldunud muusikamaailma ja tulnud lagedale oma debüütsingliga, mis kannab pealkirja "Jackpot". Videos lööb kaasa ka "Rannamaja" teisest hooajast tuntuks saanud tantsijanna Helena Klaar. 

"Teie ees on minu esimene singel "Jackpot", lugu, mille ilmumist olen ma pikalt oodanud, sest oma lugude avaldamine on olnud minu pikaajaline suur unistus. Ma loodan, et teile lugu meeldib ja loodetavasti kohtume juba peagi peosaalides, üle Eesti," kirjutab Kristo loo kommentaariks. 

Kristo esimest muusikavideot on Youtube’is vaadatud nüüdseks üle 30 000 korra, mis on tema sõnul väga hea tulemus. „Ise oleksin pakkunud 15 000 ühe päevaga. Tagasiside loole on olnud mitmekülgne, kuid seda igati positiivses mõttes!“

Koik kirjeldab, kellele on tema muusika suunatud ja milline võiks olla üks Kristo loomingu fänn. „Kristo Koiki fänn on minu silmis rõõmus, särav ja positiivne inimene!“

Mees selgitab, et loo sõnu kirjutades pole silmas peetud ainult ühte kindlat inimest. „Sõnad on kirjutatud just nii, et iga enesekindel inimene ennast siit ära tunneks,“ ütleb ta.

Videos lööb kaasa ka „Rannamaja“ teisest hooajast tuttav Helena Klaar, keda Kristo teab enda sõnul juba aasta aega. „Lõin kaasa ühes projektis, kus osales ka Helena. Videovõtted sujusid väga ladusalt ja lõbusalt. Tänu suurepärasele meeskonnale saime video kiiresti linti.“

Koiki sõnul on ta saanud juba ka esinemiskutseid. „Huvi on, aga hetkel veel täpseid kuupäevi paigas ei ole.“

Ada Nelke: usun, et noorte jaoks saab sellest naljanumber

"Tubli töö, et on muusikamaailma lõpuks jõudnud. Oli ka aeg!" kommenteerib Kristoga samas "Rannamaja" hooajas üles astunud Ada, kellega Kristol oli saate ajal ka kuum romaan, Kroonikale. Sellegipoolest arvab ta, et populaarsust saab laul vaid sellepärast, et on ikkagi "Rannamaja" staari kirjutatud.

"Kõlab nagu tüüpiline 90ndate lugu, millest Eesti maastikul kahjuks lahti ei lasta. Ehk vanematele läheb see lugu päriselt peale, usun, et noorte jaoks saab sellest samasugune naljanumber nagu "Mul on bemmil uued kummid" ja muud pilalaulud," usub Ada. 

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Tõsielusaatest "Rannamaja" tuntud Seidi Voogre sõnul ei ole see õige muusika, mida ta kuulaks. "Samas kui inimene tahab oma unistusi täide viia ja muusikakarjääri alustada, siis miks mitte. Olen arvamusel, et iga "tuntud" inimene ei peaks muusikuks hakkama. Võib-olla mu ema kuulaks sellist laulu," ütleb Seidi.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.