Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
18. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 19. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill                                   '

Marsi ja Jupiteri kvadraadi mõju all kipud oma võimeid ja võimalusi üle hindama. Ära võta ette asju, millega hakkama saamiseks ei ole sul piisavalt pädevust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Töökohustuste täitmisega kaasneb rõõm ja rahulolu. Võid kaaslastelt ja ülemustelt kiita saada, parimal juhul kajastub tunnustamine ka sissetulekus. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võid sattuda olukorda, kus kõigi pilgud on sinule pööratud. Sul on võimalus demonstreerida oma tugevaimaid külgi. Pereliikmed võivad sulle suurepärast nõu anda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Saad tunda lähedaste toetust. Teadmine, et kallid inimesed on kindlalt su selja taga, annab südikust elus julgelt edasi püüelda. Väga hea päev õppimiseks ja enesetäienduseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Soodne hetk vajaliku info hankimiseks, et äritegevust edendada. Inimesed on sinu suhtes vastutulelikud ja võivad välja lobiseda ka asju, mida nad varem püüdlikult varjasid.

Neitsi
23. august – 22. september

Veenuse ja Jupiteri trigooni toel tunned end ilmselt vägagi optimistliku ja löögijõulisena. Ära raiska päeva niisama elu nautimisele, laienda aktiivselt oma tegevusvälja.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind valdab suur teadmisjanu. Päev võib sind kokku viia olulise isikuga, kellega tekib hingeline side ja kellelt sul on palju õppida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pühendu äri- ja rahaasjade ajamisele. Tegutse julgelt, otsi kontakti oluliste isikutega, kellest tegevuse laiendamisel võib kasu olla. Reisiplaanide tegemiseks pole parim hetk.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suureks õnneks on sul head sõbrad. Võta täna nendega kindlasti ühendust, näita välja, kui tänulik nende olemasolu üle oled. Palju on kasu minevikus omandatud teadmistest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinu karjäärialased ambitsioonid on ilmselt väga kõrged. Nüüd võib avaneda hea võimalus oma unistus teoks teha. Tee tarkade inimestega koostööd.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On hea hetk õpingute alustamiseks või tööreisile minekuks. Võid luua kasulikke kontakte. Õnnetäht valgustab sind ka juhul, kui ise teistele teadmiste jagamisega tegeled. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sobiv aeg ühisvaraga seotud küsimuste arutamiseks ja tehingute tegemiseks. Võimalikud on kokkupuuted müstiliste nähtustega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastal edenevad suurepäraselt rahaasjad ning tööga seotud ettevõtmised. Märkad uusi võimalusi, sul tekib nutikaid ideid. Plaanid on suured, samas aga teostatavad. Tahad, et igapäevane töö oleks põnev ja pakuks eneseteostusvõimalusi. Ka suhetes otsid põnevust ja vaheldust.