Mena SuvariFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. oktoober 2020, 11:00

Eesti päritolu Hollywoodi täht saab emaks

Mena Suvari suurim unistus on täitumas - ta saab lapse. "Ma pole ikka veel päriselt suutnud uskuda ja leppida, et minuga võib midagi nii ilusat juhtuda," pihtis 41aastane "Tabamatu ilu" täht ajakirjale People.

Suvari ja tema abikaasa Michael Hope saavad kevadel pisipoisi vanemateks. Mena ütles People'ile, et on aastaid last soovinud - iseäranis poega. Aktiivselt hakkasid nad teemaga tegelema selle aasta algul, kuid luhtumised muserdasid teda. Lisaks tundis ta, et on juba vana - "ühe jalaga hauas", nagu ta ütleb. Nii otsustati plaan mõneks ajaks sinnapaika jätta - kuid ootamatult ilmnes, et Mena ongi lapseootel. "See oli täielik ime!"

"Nüüd olen pidanud harjuma uute isude ja uneharjumustega ja sellega, et ma ei tohi üle pingutada, pean abi paluma - iseseisva naise jaoks on need asjad rasked!" naerab näitlejanna. Kui kõik laabub, et Eesti juurtega staar emaks saades 42aastane. 

Mena ja Michael abiellusid 2018. aastal kahe ühise aasta järel. Näitlejannal on seljataga kaks varasemat abielu: 2010-2012 oli ta abielus Simone Sestitoga ja 2000-2005 Robert Brinkmanniga.