"Hommikusöök staariga" Tallinna Rahvusraamatukogu kohvikus - Kaire Vilgats; Dagmar Oja; Anu Saagim
ÕL TV | Õhtuleht
14. november 2020, 22:59

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ 

Dagmar Oja ja Kaire Vilgats osalevad "Eesti laulul" duona Suured tüdrukud ja nende võistluslaulu pealkiri on "Heaven's Not That Far Tonight".

VIDEOINTERVJUU | Kaire Vilgats ja Dagmar Oja: meid ju vaadatakse sellise pilguga, et ah, need on ju paksud ja neid eriti laval näha ei tahaks (6)

Eesti armastatuim taustalauljate duo – Kaire Vilgats ja Dagmar Oja on vallutanud eestlaste südamed oma hiljuti ilmunud humoorika raamatuga "Ilusad suured tüdrukud". Superhäälega taustalauljad osalevad ka "Eesti laulul" duona Suured tüdrukud ja nende võistluslaulu pealkiri on tõeliselt  "Heaven's Not That Far Tonight". Tubli töö, tüdrukud!

Tüdrukud, tundute laval nii vabade ja ülevoolavalt rõõmsatena. Rahvas armastab teid! Teile aplodeeritakse! Mida hing veel ihaldab?

Dagmar: Sellel maagilisel lava hetkel tunnemegi ennast vaba ja ehedana. Aga siis tuleb hetk, kui tuled lavalt maha. Tunne on hoopis teine. Mul paanikahooge ja ärevushooge pole esinenud, aga Kaire asjadest sain tänu meie raamatu kirjutamise protsessile esimest korda teada. Kaire oli vaid korra varem öelnud, et laevas juhtus temaga midagi hirmsat. 

Kaire: Esinemine oli suurepärane. Ümberringi meeldiv seltskond. Veetsime lõbusalt aega. Keegi ei olnud isegi purjus. Ja siis lähen oma kajutisse ning järsku läheb pea täiesti sassi. Hästi kummaline tunne, et kas see on unes või päriselt? Äkki saad aru, et midagi on väga valesti.

"Hommikusöök staariga" Tallinna Rahvusraamatukogus - Kaire Vilgats; Dagmar Oja  (Hannes Dreimanis)

Edasi lugemiseks: